Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung S24'e gelen son güncelleme de ne yazık ki yine beklentileri karşılamadı. Ne yeni bir özellik, ne hissedilir bir iyileştirme var. Ufak tefek düzeltmeler bile hissedilmiyor. Her ay sırf güncelleme gelmiş olsun diye yayınlanan bu boş yamalar artık kullanıcıyı sadece oyalıyor. Cihazın potansiyeli varken bu tür içeriksiz güncellemeler hayal kırıklığı yaratıyor.
26 Comments
- « Previous
- Next »
AliS24FEVETabS9 FE
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-16-2025 09:53 PM in
Galaxy S
Bende olmuyor bunlar
BurakTunç
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-16-2025 10:00 PM in
Galaxy S
Samsung yaranamıyor millete. Ben Samsung olsam ben de bilemem ne yapacağımı. 314 MB'lık güncellemeye de boş demek… Her değişikliği hissetmeniz gerekmiyor.
priv
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-16-2025 10:09 PM in
Galaxy S
Adamlar oturacak sabahtan akşama kadar Bekirin telelfonu acaba kaç derece kamerası puslu mu değil mi buna baksınlar istiyorlar ya. Aynı telefona sahip bir başkası bende bunların hiç biri yok diyor. Telefonu 45 derece olmuş acaba bir arıza mı var diye düşünmüyor. Var işte belliki bir sıkıntı. Bu durumda yapılması gerekenler neyse o yapılır haksızmıyım?
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-16-2025 10:12 PM in
Galaxy S
Aynı telefon dedigin kişinin cihazı S24FE dostum o cihaza 1GB lık düzeltme yaması geldi :)
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-16-2025 10:13 PM in
Galaxy S
Tek ısınma sorunu sence bende mi var ya da arayüz bugları bendemi var widget şeffaflıgını değişiyorum örneğin değişmiyor aynı kalıyor ciddi buglar varken neden gereksiz güncellemeler???
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-16-2025 10:11 PM in
Galaxy S
Dostum temelde dedigimi anlamıyorsun galiba bu cihaz neden durduk yere 47 dereceye çıkıyor ben özellik peşinde koşmuyorum neden S24 serisi bu kadar sorunlu çalışıyor.
priv
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-16-2025 10:20 PM in
Galaxy S
Satır satır mektup döşeneceğine sat arkadaşım telefonunu... sende kurtul markada kurtulsun biz de kurtulalım bu teranelerden. Durduğun kabahat yani. 6.1 e geri çek, sat daha iyisini al, servise götü... bişey yap yani. Onlar sana güncelleme vermiyorsa sen akıllı telefon markanı güncelle. Burada sürekli birbirinin aynı ağlak teraneler dinlemekten bizlerde kurtulalım. Sevgiyle kal ✌🏻
- « Previous
- Next »