Original topic:

Samsung S24 Güncellemesi: Yine Boş, Yine Gereksiz

(Topic created on: 07-16-2025 09:26 PM)
507 Views
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Options
Galaxy S

image

Samsung S24'e gelen son güncelleme de ne yazık ki yine beklentileri karşılamadı. Ne yeni bir özellik, ne hissedilir bir iyileştirme var. Ufak tefek düzeltmeler bile hissedilmiyor. Her ay sırf güncelleme gelmiş olsun diye yayınlanan bu boş yamalar artık kullanıcıyı sadece oyalıyor. Cihazın potansiyeli varken bu tür içeriksiz güncellemeler hayal kırıklığı yaratıyor.
Galaxy S
Bende pil ve ısınma düzeldi
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Galaxy S
Pilin dayanmasında sıkıntı yok zaten ısınma problem kankam.
0 Likes
priv
Active Level 10
Galaxy S
Dar görüşlü olan sensin... bu kadar sorunu yaşayan ben olsam 1 gün gecikmem yapılması gereken neyse onu yaparım. 50 kere konuşuldu forumda. Ui7 25 altı serilerde ve A36/56 harici cihazlarda optimize değil. O yüzden 8 in dağıtımını öne çektiler işte. Mevzu budur. Sende hamlelerini ona göre yap benim sana tavsiyem.
Galaxy S
Bende bir sıkıntı yok bu güncellemede düzeldi
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Galaxy S
Kardeşim hala çıkmışsın yok UI 8 öne çekilmiş yok UI 7 zaten ara sürüm falan diyorsun da gerçekten komik olmaya başladın. Ben bu cihaza 45 bin TL para verdim. Oyun konsolu değil, telefon bu ve şu an elimdeki cihaz yazılımsal olarak rezalet durumda. Cihaz hala ısınıyor, kamera yazılımsal olarak hala puslu çekiyor, pil sağlığı özelliği hala yok, bug desen her köşede ayrı saçmalık var ama sen hala çıkıp ara sürüm bunlar normal diyorsun. Neyin normal kardeşim. Sorun varsa düzeltilmek zorunda. Kimse Samsung’un keyfi gelsin diye aylarca sorunla yaşamak zorunda değil. Cihazı bedavaya vermediler sonuçta, paramızla aldık. Senin mantığına göre cihaz sorunlu çıksa bile firmaya zaman tanıyalım, sorunları görmezden gelelim olacak. O zaman biz kullanıcı değil, denek miyiz. Güncelleme dediğin şey süs olsun diye gelmez, sorun çözmek için gelir. Adamlar her ay göz boyamak için boş yamalar gönderiyor, temel hiçbir şeye dokunmuyor. Sen de hala bunu savunuyorsun. Yazılım ekibi çalışmıyor, bariz şekilde ama sen hala çıkmış, sanki arka planda harıl harıl iş yapılıyormuş gibi anlatıyorsun. Gerçekten anlamıyorum bu savunma refleksini. Sana ne kardeşim, niye sen uğraşıyorsun. Firmanın yapmadığı işi savunarak kullanıcıyı susturmaya çalışıyorsun. Tepki göstermen gereken yere kalkan oluyorsun. Yazılım bu kadar sorunluyken çıkıp güncelleme takvimi konuşuyorsun, yazık gerçekten. Herkesin yaşadığı sorunları bile özellik bekliyor diye geçiştiriyorsun. Olayın özünü hala anlamamışsın.
0 Likes
Galaxy S
O kadar parayı boşuna mı veriyoruz biz. Adam iki kelam edemiycek mi. Benim telefon da a34 böyle ısındığını görmedim hiç oldu alacak hepimiz satalım telefonu tüm sorun yaşayanlar olarak. Başına gelmeyen bilemez bunu
priv
Active Level 10
Galaxy S
Ben fikrimi dile getirdim. Bu tür hezeyanların bir sonuca vardığını düşünmüyorum. Bu kadar sorundan muzdarip isen satmak daha sorunsuzunu almak, ui6.1 e geçmek, servise götürmek de birer seçenek dedim.
0 Likes
Galaxy S
Fikrine saygım sonsuz ama hakkını aramak zorundasın. O kadar para vermiş sen stabil olmayan yazılım ile mağdur ediyorsun. Yarın senin de başına gelebilir. Satmak çözüm değil hakkını armazsan sesini duyurmazsan hiç kimse duymaz seni :)
priv
Active Level 10
Galaxy S
Hak burada mı aranır arkadaşım söyler misin lütfen? Türkçe bir forum üstelik direkt olarak operasyonlardan sorumlu kişilerin bulunmadığı bir mecrada? Yarın aynısı başıma gelirse somut sonuç alabileceğim yollara başvururum. Geçmişte yapmışlığım var. Yapacağım son şey burada satırlarca döşenip vakit ve enerji kaybetmek olur. Tabi kişiler moderatörlerin kendilerine güncelleme göndereceklerini sanıyorlarsa öyle bir şey hiçbir zaman olmayacak 😉
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Galaxy S
Sence bostaki bir cihazda bu ısılar normal mi??1752691952875.jpg