cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S23 Ultra Mobil Ağ Problemi

(Topic created on: 06-28-2024 11:20 AM)
343 Views
ownarr
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhaba S23 ULTRA telefonum ile internet problemi yasamaktayim. Soyle ki telefonum 4.5G cekerken video izledigimde yada farkli bir sey yaptigimda telefonun ekranina dokunmadigimda telefonun interneti 4G bir sure sonra da H ye kadar dusmekten fakat telefonun ekranina dokunur dokunmaz internet 4.5G ye cikmakta
Wifi ye bagli degilim telefon gelistirici seceneklerinden surekli mobil internet acik ve pil tasarrufu mobil veri kisitlamasi vs kesinlikle acik degil ayrica hattimi bu sorundan dolayi tekrar yeniden cikarttim. Basina gelen yada cozumunu bilen fikri olan yardim ederseniz cok memnun olurum
13 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Hat ne vodafon sa s23 ailesinde ve s24 te o oparator arasinda bir sorun var bende vodafon telefon cetigi halde yok diyor internet
0 Likes
ownarr
Active Level 6
Galaxy S
Turkcell kullanıyorum farklı bir hat ile denemedim ama genel bir problem olsuğu kanaatindeyim
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ag baglantisi sifirla yaptinizmi
0 Likes
ownarr
Active Level 6
Galaxy S
Evet yaptim operatorden ag ayarlari da istedim kaydettim ayrica hatti da degistirdim chipinde sorun vardir vs diye
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Anladim ben cift hat kulaniyom turkcelde yok sorun samsung tr bir yazilim yukler umarim bu sorun icin
0 Likes
ownarr
Active Level 6
Galaxy S
Samsung da her guncellemede daha buyuk sorunlar cikiyor 5.1 surumu yag gibiydi simdi telefon cop olsu bence allah rizasi icin bir guncelleme yayinlamasin bu sefer telefonun nesi cop olacak diye korkuyla guncelleme yapmak istemiyorum
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Zamanda o da sorunluydu 4.1 de oyle sonradan duzeliyor akili telefon kulanali 10 yil oldu her marka buyuk guncelleme sonra bu sorunlar oluyor ve bi onceki surumu milet ariyor
0 Likes
ownarr
Active Level 6
Galaxy S
Evet inanin 5.1 i mumla ariyorum da 6.0 i hic aramadim
0 Likes
HeraLDik_S24U
Active Level 4
Galaxy S
Bende genellikle metro wifisini kullandıktan sonra, metrodan dışarı çıktığımda bulunduğu çevrede(dışarıda) mobil veri "H" de kalıyor.. (uçak modu, yapıyorum ve düzeliyor..), (s24u)
0 Likes