cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S23 RAM 3GB boş gösteriyor

(Topic created on: 08-20-2023 11:04 PM)
127 Views
Ordusuz_General
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar şuan kullandığım cihaz Galaxy S23 8/256. Ayarlardan Pil ve Cihaz Sağlığı kısmına girdiğimde RAM'ın sadece 3,3 GB'lık kısmının boş olduğunu gösteriyor. Bu durum normal mi yoksa anormal mi bilemediğim için konu açma gereksinimi duydum. (Not: tüm uygulamalar kapalı olsa bile maksimum 3,3 GB kullanılabilir RAM gösteriyor) 

13 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Normal andorid dogasi nedeni ile nerdese tum uygulamalar arka da calisir oda ram tuketim artat size tavsiye kulqnmadigin uygulalari silin veya devre disi birakin
Galaxy S
Bu durum android politikası yüzünden olsa gerek.Mesela Windows 11 bile 8 gb ram varsa bilgisayarda,boşta iken ancak 1-2 gb ram kullanıyor belki ondan daha bile az kullanıyor.Malesef Android bu konuda sınıfta kalıyor mecburi olarak uygulama çalıştırıyor şimdi yine iyi sayılır ama eskiden daha kötüydü,ne kadar 8 gb ram ın yarısını tüketsede performans olarak eskiye nazaran çok başarılı sayılır.Cihazınızı ne zaman kullanmayacaksanız ram ı temizleyin,widetini ana ekrana 2.sayfaya felan koyabilirsiniz daha kolay oluyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Gayet normal.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Bence sorun yok.