cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S23 FE

(Topic created on: 12-29-2024 09:10 PM)
225 Views
GalaxyHaber
Active Level 4
Options
Galaxy S

Dostlarım merhabalar ben bir kaç hafta önce S23 FE Aldım ve telefondan çok memnunum ama sorun şurada ki en son ki Aralık Güvenlik güncellemesi geldi ve Telefonumun Şarjı nedense daha da hızlı bitmeye başladı bu durumun sebebi nedir? Güvenlik güncellemesinden kaynaklımıdır? Ve bir sorum daha var telefonu ilk aldığımda kamerası iyidi ama nedense bir süre sonra bulanıklaşma yada karıncalanma meydana geliyor hele hele yakınlaştırmalarda 2x 3x olsun video çekerken bile karıncalaşıyor sebebi nedir? Kamerasında ki tozu bile siliyorum ama yinede değişen pek bir şey yok gibi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GalaxyHaber
Active Level 4
Galaxy S
Hmm olabilir aslında hocam ama şuanda düşünmüyorum ama illa ki format atacağımdır telefona😁

View solution in context

21 Comments
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
Belki yazılımsaldır cihazı yoğun kullan 3 haftaya yakın sana alışır hem zaten 2 ci Aralık güncellemesi gelmişti android 15 öncesi onu yüklediniz mi Aralık gelecekti ve geldi
GalaxyHaber
Active Level 4
Galaxy S
Hocam hepsi geldi zaten telefonu elime aldığım zaman Android 14 one uı 6.1 ile geldi sonradan güvenlik güncellemesi geldi hatta yapı numarası da bu S711BXXS6DXK8 bu güvenlik güncellemesini yaptığımda telefonumun şarjı nedense hızlı bitmeye başladı
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
Yazılımsaldır hocam hem zaten 4500 mah batarya var hep performans olarak A serisinde bile üstünler o yüzden bitmesi çok normal ama isterseniz performans profilini düşük seviyeli alarak bu bitişi engelleyebilirsiniz
GalaxyHaber
Active Level 4
Galaxy S
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yardımınız için❤🙏😊
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Burada kullanılan 8mp 3x telefoto lensin kalitesinden kaynaklı. Samsung yaklaşık 3 yıldır aynı 3x lensi kullanıyor. Düşük ışık performansı maalesef vasat. Yeni çıkacak s25 slim modelinde artık bu lens değişiyor. 3.5x telefoto 50 mp olacak şekilde yeni bir lens ile donatılıyor. Ayrıca s serisinin 3x kamerası 10 mp iken s (fe) modellerinde bu 8 mp yani s serisinde kötü olan 3x kameranın s fe de çok daha kötüsü mevcut. Bu sadece 3x kamera için geçerli. Diğer kameralar zaten iyi.
GalaxyHaber
Active Level 4
Galaxy S
Bilgi için çok teşekkür ederim hocam ama neden böyle yapmış ki samsung? Fe serisi için keşke biraz daha güzel şeyler yapsalardı kamera konusunda da
0 Likes
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
3x de çektim bence bana göre iyi geldi20241229_155219_1000004666_1735476740.jpg
GalaxyHaber
Active Level 4
Galaxy S
Evet bu arada farkı farkettim şimdi yinede iyi sonuçlar veriyor sanırsam sadece düşük ışık ortamlarda pek iyi sonuç veremiyor diyebiliriz
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
Aynen öyle