Original topic:

Samsung S22

(Topic created on: 08-05-2023 06:10 PM)
710 Views
Turn
Active Level 5
Options
Galaxy S

S22 kullanan arkadaşlar tavsiye edermisiniz internette aşırı ısındığı ve yetersiz batarya olduğu hakkında birçok yazı var. Kullananlar tecrübelerini aktarsın lütfen.😊

21 Comments
hknyrmbs
Active Level 2
Galaxy S
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, gerçekten ısınıyor. Oyun ornamam hatta yüklü oyun bile yok. Sadece WhatsApp ve mail kullanıyorum. Pil de günü zar zor kurtarıyor.
Galaxy S
S23 öneririm hocam
RuHaDeaf
Active Level 7
Galaxy S
Gerek yok s23 s22 özellikleri aynısı pahali değmez
Galaxy S
Biraz göreceli sanki hocam 8 gen 2 tercih ederdim şahsen ben minimalden yanayım kamera tarafını s22 de beğenmemiştim şahsen. Saygı duyarım ama 🙂
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S21 FE öneririm onun yerine veya S23
Turn
Active Level 5
Galaxy S
S21 fe de tasarımı kötü hocam ya
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Zevk meselesi tabi ona birşey diyemem ama nesini beğenmediniz hocam tasarımda? Kamera ve bataryada çok başarılı. Gönderilerime bakabilirsiniz pil grafiği ve fotoğraflar için. 8-10 saat ekran süresi alıyorum.
Turn
Active Level 5
Galaxy S
Yok hocam donanım olarak dörtdörtlük cihaz ama sadece görünümünü sevmiyorum A serisi cihazların tasarımına benziyor özelliklede siyahı
Galaxy S
Valla s22 aldim 2 ay once soeunlu cihaz isinuyor biraz pilideortalama 5 saat ekran suresi veriyor gunu kurtariyor ama islemci olarak hiz olarak iyi cihaz havalarda acayip sicak oldugu ixin cihaz isiniyor ister istemez