Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S22 Ekran görüntüsü alma sorunu

(Topic created on: 05-11-2025 09:52 PM)
250 Views
1esrarlem
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar telefonu alalı birkaç ay oluyor birçok özelliğini kullanıyorum ve beğendim ama aldığımdan beri yapamadığım bir şey var ses ve kapatma tuşuyla ss alamıyorum. Buna ihtiyacım yok birçok şekilde ss alınıyor benim açtığım özellik telefonun arkasına 2 kere dokununca ss alması bunu kullanıyorum genelde. Fakat rahatsız eden başka bi sorun bazen elimdeyken ya da tam telefonu bırakacağım sırada kendi kendine ss alıyor bunu bir türlü anlayamadım. Fikri olan var mı acaba neden oluyor nasıl engellerim? 

13 Comments
mertys
Expert Level 5
Galaxy S
Ya daha kalın bir kılıf al birakinca temas hissetmesin, yada edge panelinde ekran al yada güç tuşuna uzun basılı tutunca ekran ss almaya kisayol olarak ekle
1esrarlem
Active Level 1
Galaxy S
Kılıf belki çözüm olabilir ama zaten güç tuşundan ss almasa da olur zahmetli benim için gerek yok ama kendi kendine ss alıp durması sinir bozucu gerçekten cevabın için teşekkür ederim
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Hassasiyet ayarını değiştirebilirsiniz aynı yerden ayarlanıyor
0 Likes
1esrarlem
Active Level 1
Galaxy S
Aynı yer derken Good Lock dan yapmıştım o özelliği yine ordan mı bulmalıyım?
0 Likes
Solution
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Evet , sensivity kısmını sola yaklastirirsaniz daha az hassas olur bu şekilde sorununuzu cozebilirsiniz1746991662206.jpg
1esrarlem
Active Level 1
Galaxy S
Çok teşekkür ederim deneyimleyip söylicem sonucu umarım işe yarar
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim en düşüğe alırsanız ise yarayacaktır
0 Likes
1esrarlem
Active Level 1
Galaxy S
Benimkinin ayarı en yüksek seviyede bunu azalttığım zaman telefonuma herhangi bi engeli olur mu yani dokunmamak özelliği ya da algılamasında 1746991925392.jpg
0 Likes
1esrarlem
Active Level 1
Galaxy S
Dokunmatik*
0 Likes