Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S21 FE (Şarjdayken buz aküsü üzerinde tuttum)

(Topic created on: 11-20-2025 11:55 PM)
387 Views
8axalote_thefurry
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ve iyi günler, ben Samsung S21 FE 5G kullanıcısıyım ve telefonu hızlı şarj ederken aşırı ısınmasını önlemek için buz aküsü üstünde şarj ettim, ama bir sorum var.

Telefonu buz aküsü üstünde unuttum ve aşırı soğumuş, bir sorun çıkarır mı? Cevap yazarsanız çok sevinirim. 🥰💜

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba kardeşim 😊,

cihazınızın bozulabileceğini düşünerek yapmamanızı tavsiye ediyorum.
Birisi S24fe'de yapmıştı, telefonun soğutma sistemini bozmuştu 😊.

View solution in context

Solution
CetinCihan
Active Level 9
Galaxy S
hızlı şarj eğer 35 derece ve üstünde takmadıysanız şarja sorun çıkarmaz ısınınca akım düşürür yeni nesil telefonlar ama buz şoku riski olur böyle şeylerden kaçının

View solution in context

Solution
CetinCihan
Active Level 9
Galaxy S
yani antutu benchmark ile batarya sıcaklığını gözleyin normalde düşük sıcaklık çok daha iyi batarya sağlığı açısından ama buz aküsü veya buzluk gibi şeyler tehlikeli sebebi ise buhar ve aşırı soğuk elektronik aksamlara zarar verir

View solution in context

9 Comments
terzi
Expert Level 2
Galaxy S
Bizde sorun cikiyormu diye bekliyoruz sorun çıkmazsa tlfn buzlukta kullanmayı dusunebiliriz
0 Likes
Galaxy S
😂
0 Likes
terzi
Expert Level 2
Galaxy S
Şaka şaka kızma 😊
0 Likes
Galaxy S
Yok ya kızmadım ki, cidden güldüm MSMSKSKS
0 Likes
Solution
Galaxy S
Merhaba kardeşim 😊,

cihazınızın bozulabileceğini düşünerek yapmamanızı tavsiye ediyorum.
Birisi S24fe'de yapmıştı, telefonun soğutma sistemini bozmuştu 😊.
Galaxy S
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için efendim, ben o halde aralıklarla kontrol edeyim, size de iyi akşamlar dilerim. ☺️

Woof! 🐺
Solution
CetinCihan
Active Level 9
Galaxy S
hızlı şarj eğer 35 derece ve üstünde takmadıysanız şarja sorun çıkarmaz ısınınca akım düşürür yeni nesil telefonlar ama buz şoku riski olur böyle şeylerden kaçının
Galaxy S
Efendim buz şoku olarak şöyle oldu, ben şarja taktıktan sonra altına buz aküsü koydum, %80'e vurunca serin durumdaydı, ama akünün üstünde unuttum ve telefonu elime aldığımda buz gibiydi.
Solution
CetinCihan
Active Level 9
Galaxy S
yani antutu benchmark ile batarya sıcaklığını gözleyin normalde düşük sıcaklık çok daha iyi batarya sağlığı açısından ama buz aküsü veya buzluk gibi şeyler tehlikeli sebebi ise buhar ve aşırı soğuk elektronik aksamlara zarar verir