cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S20 ultra pil hakkında

(Topic created on: 07-24-2021 01:35 AM)
510 Views
EmirhanGen
Active Level 3
Options
Galaxy S
Herkese merhaba. Samsung S20 ultra cihazımın bana göre hemen biten pil ömrü ile ilgili sizlerden ipucu istiyorum :) Oto senkr. Kapalı, ekran hızı ve çöz. Düşükte. Işık kısık.  Buna rağmen telefon elimdeyken 5 dakika içinde %4 pil bitiyor.  Ekran büyük diye mi acaba. Bilmediğim bir tasarruf ayarı varsa okumak isterim. Herkese sevgiler.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba tarotgecesi,

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

0 Likes
16 Comments
37YearS10Plus
Active Level 8
Galaxy S
Merhaba,
Onu ben de müşteri temsilcisine sordum,yüzde 80 tam dolduyormuş telefonlar.Koruma maksadı ile böyle oluyormuş.Benim de bazen 100 den 95 hatta 80 e hızlı indiği zamanlar oluyor.Temsilci bunun normal olduğunu söylüyor.Ben hd+,fullhd+,qhd+ hangi moda da alsam ne yapsam da bitiyor şarj.
EmirhanGen
Active Level 3
Galaxy S
Ekran çöz. Kısık. Işık kısık. Oto senk kapalı. Yenileme hızı minimum. Telefonu her elime aldığımda durduğu yerde bile % 4 veya 4 pil azaltmış oluyor yarım saatte falan.
37YearS10Plus
Active Level 8
Galaxy S
İşte en kötüsü de 2000 TL bir telefon alsan olabilir böyle şeyler dersin de 8000 hatta 10000 TL telefon alınca insanın zoruna gidiyor değil mi? özellikleri kısarak kullanınca.
EmirhanGen
Active Level 3
Galaxy S
Aynen. Ekran yenileme hızını yüksek kullansan daha da hızlı bitiyor. Tek kelimeyle işlemci sıkıntısı.
0 Likes
Galaxy S
İşlemci kaynaklı ne yazık ki ancak durduğu yerde ısınmadan bitiyorsa pil o da ayrı bir sıkıntı pilinizde bir problem olabilir o durumda bu arada 5000 mAh pil ile 5 dakikada %4 pil harcandığında yaklaşık 10 wattlık bir güç kullanılıyor anlamına gelir telefonunuzun kısa sürede 45-50 derece bandına getirmeye yeter bu kadar kullanım
EmirhanGen
Active Level 3
Galaxy S
E ne anlamı kaldı 5000 Mah yüksek pil kapasitesinin :) Almadığım önlem kalmadı. Su gibi bitiyor.
Galaxy S
Allah kolaylık versin valla zor ya git 7000-8000₺ ver sonra kafam kadar pille şarj aletleriyle sürün yazık cidden
EmirhanGen
Active Level 3
Galaxy S
İşlemci kaynaklı bence de. Snapdragon olsa çok daha rahat olur cihaz.
0 Likes
Galaxy S
Dayımda poco f2 pro var snapdragon 865 kullanıyor ne throttling var ne ısınma var mis gibi ben de exynos aldığıma pişmanım
0 Likes