cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S serisinden Iphone geçme

(Topic created on: 08-06-2024 04:19 PM)
341 Views
MustafaCa
Active Level 3
Options
Galaxy S
Aranızda hiç Samsung S serisinden iPhone'a geçeniniz oldu mu? Deneyimleriniz nedir, memnun musunuz? Özellikle S22 serisinden geçeniniz var mı?
24 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bende 13 var s23 te var ama s23 daha iyi diyim size
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Oyun ve is icin s23 te yapıyom hava olsun diye 13 ile kafe ve dugun gibi yerlerde takılıyom
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
İşte hava olsun falan diye iphone kullanmayın siz. Verim almak için kullanın sonra aldığınız verimin samsungun 2 katı olduğunu görün. Yorumuna cevaben yazdım ama bu şekilde kullanmasınlar diye yazdım. Sen bu şekilde (hava olsun diye) kullanmak istiyosan devam et o ayrı
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ben apple de denedim o saydıklarımı sanki takılma varmıs gibi bir his uyandı serviste baktılar bir parca degismesi lazım dediler kapak actırmak istemedim acılınca deger kaybı yasamaktan ve garanti biti icinde ücret odemdk istemedim kısın demislerdi ismini hatırlamıyorum ondan dolayı apple sevmıyorum bos geliyor cok uzun samsung kulanan birisiyim eski cihazlar ara sıra sinir ederdi ama isimi halediyor a kulanırdım s gectım cok rahatım bende 3 yas buyuk kuzdn var apple istemiyor ilk 3g modelinden buyana kulanan birisi hic baska marka kulanmadı yavas geliyor diyor oda xiomi yada samsung dusunuyor son yapay zeka da ayırımcı yaptı apple 15 pro ve max gelecek diye
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Ya iphone nasıl yavaş gelebilir. Yavaş gelmesi için iphone 7 ve daha altını kullanmak gerek. Sana exynos işlemcili bi cihaz yavaş gelmiyosa iphone'un yavaş gelmesinin imkanı yok. Geçiniz.
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Iphone yavaş değil optimizesiz 15 pro kullandım yeminle kasmalar vardı, bu kadar iPhone ci olmayın kardeşim, bir halta yaramayan bi marka.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
İphone'u samsung'u yada herhangi bir markayı sevmeyebilir ve eleştirebilirsin eleştirebiliriz. Ama bi halta yaramayan gibi abartının abartısının abartısı bi kelimeyi kullanmak sizin nasıl büyük bi samsung fanboyu yada nasıl büyük bir apple sevmeyeni olduğunuzu gösterir. Tabi böyle olunca objektif bi yorum asla beklenmez. Ben samsungu eleştiririm mesela. Ama asla "çöp" "bi halta yaramayam" vs gibi kelimeler kullanmam. Çünkü özellikle apple ve samsung'a bi halta yaramıyolar falan demek eşittir teknolojiden hiç anlamıyorum demektir..
0 Likes
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Teknolojiden anlıyorsan sen konuş kardeşim, ben beğenmeyebilirim, çamurda atarım, bi halta da yaramaz derim, bu benim görüşürüm, ha siz seviyorsanız o kadar para verip almayı kendiniz bilirsiniz, ben yinede lafımın arkasındayım, teknolojiden de anlayıp anlamadığım sana kalmamış, herkes teknoloji editörü sanıyor kendini, ben 10 yıldır bu telefonun içerisindeyim neyin ne olduğunu biliyorum ama teknolojiden anlarım demiyorum, kendime göre anlarım, sen de kendine göre anlarsın.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Ben ne teknolojiden aşırı iyi anlarım dedim ne de anlamam dedim. Ben sadece samsung yada apple'a çöp yada bi halta yaramıyor gibi şeyler söylemek eşittir teknolojiden anlamıyorum demek dedim. Çok basit ve düz bi mantık piyasanın en iyisi olan iki markadan herhangi biri çöpse yer yüzünde çöp olmayan telefon yok demek ki.. ayrıca bunun bir "çamur atmak" olduğunu kendin kabul etmişsin zaten. Evet bu iki markadan herhangi birine bi halta yaramıyor demek senin de kabul ettiğin gibi sırf o markaya çamur atmak için söylenmiş demektir..
0 Likes