Original topic:

Samsung PDF Türkçe Karakter Sorunu

(Topic created on: 02-27-2025 01:46 PM)
497 Views
Motun
Expert Level 1
Options
Galaxy S

S.A herkese arkadaşlar

PDF dosyalar için Samsung Notes kullanıyorum ancak Türkçe Karakterler gözükmüyor belge içerisinde.

Sorunun çözümüyle alakalı bir şey var mı bir çözüme ulaşamadım.

Farklı PDF uygulaması kullanmak istemiyorum.

Mantıksız bir sorun oluşuyor.
8 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Ss Ekler misiniz Konuya
Motun
Expert Level 1
Galaxy S
Ss lik vaziyet yok hocam ya.
Türkçe harfler görünmüyor boşluk o kısımlar 😊
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy S
Belge bozuktur hocam muhtemelen . Ben tüm ders kitaplarimi PDF olarak indiriyorum ve dediğiniz sorunla hiç karşılaşmadım ama ne zaman dandirik bir yerden pdf indirsem sizin dediğiniz sorun oluyor. Tavsiye başka bir program aracılığıyla word dosyasına çevirmeniz ve sonra onu tekrar pdf'ye çevirip açmanız olacaktır . Ben öyle çözmüştüm o sorunla karşılaştıgimda
Motun
Expert Level 1
Galaxy S
Diğer pdf uygulamalarında bir sorun yok aynı dosyayı onlar sorunsuz görüntülüyor. Dosyada bir problem yok yani.

Özellikle e devlet belgeleri falan sorun çıkarıyor

Başka uygulama ile çözüyorum zaten ama samsungla çözsem iyi olacak.
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy S
edevlet sıkıntılı hocam . Geçen biyopsi sonucu acacaktik , kaç tane PDF uygulaması denersem deneyim hepsinde bozuk açıldı ( Adobe , wps ve Samsung notes'u denedim ) . Maalesef sorun "devletin" uygulamasında 😄
Motun
Expert Level 1
Galaxy S
😂😂😂 Yapacak bir şey yok o zaman. Geçmiş olsun size de.
Adanaliisot
Expert Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim hocam size de kolay gelsin :)
Gürkan_Krt
Active Level 8
Galaxy S
Hazırlanan metin pdf olarak çıktı alınırken convert edilir ve tüm pdf okuyucularda sorunsuz okunabilir eğer bu convert işlemi yapılmaz ise Türkçe karakter ya da özel karakterler de sorun çıkar. Çözüm yolu en basit olarak pdf te kullanılan fontu cihaza yüklemektir.