Original topic:

Samsung Onarım Kalitesi. Tab S9 Ultra'nın Ekranı Kasadan Ayrıldı

(Topic created on: 09-10-2025 02:37 PM)
388 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar. Artık servisle ve Samsung'la yaşadığım sorunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Tüm gelişmeleri sizinle paylaşmak istiyorum. Cihazımın ekranındaki bombeyi paylaşmıştım. Görmeyenler için görsellere ekrandaki bombeyi ekliyorum. Bu bombe cihazımın ekranının bir süre sonra kasadan ayrılmasına sebep oldu. Cihazım toza ve suya dayanıksız hale geldi. Teknisyenin ekranı kırması ve hoperlörü bozmasından sonra bataryama da zarar verdiğini düşünüyorum. Bu sebeple gittikçe şişmeye başladığını ve en sonunda ekranımın kasadan ayrıldığını düşünüyorum. Bu konuda fazlasıyla tedirginim. Bataryanın bana ve eşyalarıma zarar verme riski var. Bursa Ebru Elektronik Yetkili servisinin cihazımı getirdiği durumlar gerçekten gülünç. (Sorunlar: kamerada renk atması, ekranda çizik, ekranda bombe, ekranın kasadan ayrılıp suya ve toza dayanıksız hale gelmesi...)

Bu duruma Samsung Türkiye'nin sessiz kalması firmanın ne kadar ilgisiz olduğunu göstermektedir. Beni bu şekilde ortada bırakan bir firma başka kullanıcılara neler yapmaz. Aşağıya tabletimin bütün sorunlarını ekliyorum. Kullanıcılar görüp bilinçlensin istiyorum. Teşekkürler

Ekranın bombeli olduğuyla ilgili video

Ekranın kasadan ayrıldığıyla ilgili video. Yapışkanın sesini duyabilirsiniz. Ekrandaki bombeden dolayı ekran yapışkandan ayrılıyor.

image

image

image

image

image

image

18 Comments
serhatz04
Active Level 6
Galaxy S
Anlaşılan cihazınızda büyük problem var.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef
Galaxy S
Ürünü alalı kaç ay oldu
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Geçen sene temmuzda almıştım. Cihazı servisten alalı da 1 ay olmadı
Galaxy S
Aldığınız tarihle arasında 6 ay varsa sıfır cihszla değişim yapmak zorundalar diyecektim hocam ama geçmiş o süreyi
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
İstediği kadar geçsin. Cihazı bu hale onlar soktuğu için değişim hakkım var. S23 Ultra cihazım vardı. Aldıktan 1.5 sene sonra serviste aynı şeyleri yaşadım. Kasada darbe, kamerada çizik biya atması vs. bu sebeple suç onlarda olduğu için değişim yaptılar. Şimdi daha büyük sorun yaşatıyorlar ancak "kasanızı hakkınız olmamasına rağmen değiştirdik" diyip ortadan kayboluyorlar. Tüketici Hakem Heyetine konuyla ilgili başvurumu yaptım şimdi oradan gelecek kararı bekliyorum. Umuyorum ki mağduriyetim görülecek ve gereken yapılacaktır🙏
Galaxy S
Hayırlısı olsun hocam
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Acaba o bölge için düzgün personel mi bulamıyorlar?
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Düzgün aramıyorlar ki. Yeter ki personel olsun. Kapıya asıyorlar "teknisyen aranır" kağıdını, gelen tecrübesiz insanlar girip çalışıyor.