promuhendis
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba,
Samsung Notes'u GalaxyBook olmayan bir Windows Bilgisayarda nasıl kullanabilirim?
4 Comments
Veli1026
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2025 03:31 PM in
Galaxy S
Microsoft Store'dan Samsung Notes uygulamasını yükleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.
promuhendis
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2025 03:37 PM (Last edited 09-02-2025 03:38 PM ) in
Galaxy S
Tamam diyerek ilerlediğimizde oturum aç button'una basıyorsunuz, ancak oturum açmıyor. ( Hiçbir şey olmuyor yani)
Çözüm olarak yine Store'dan Samsung account indirip giriş yaparak ilerleyebiliyorsunuz. Ancak bu kez de notları aktif senkron etmiyor.
Çözüm olarak yine Store'dan Samsung account indirip giriş yaparak ilerleyebiliyorsunuz. Ancak bu kez de notları aktif senkron etmiyor.
Veli1026
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2025 03:41 PM in
Galaxy S
Tamama basıp oturum açtıktan sonra Notes ayarlarından senkronizasyonu aktif etmeyi denediniz mi?
promuhendis
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-02-2025 03:46 PM in
Galaxy S
Tamam'a basınca hiçbirşey olmuyor. Bir önceki mesajımda da ifade ettiğim gibi, giriş yapabilmek için Microsoft Store'dan Samsung Account'u indirip giriş yapıyoruz. Ve sonra notes'a giriş yapabiliyoruz. Ama notlarım aktif olarak senkron olmuyor. Keep falan kullanmak istemiyorum çünkü Samsung Notes'u başarılı buluyorum. O yüzden Windows'tada kullanmayı istemiştim.