Original topic:

Samsung Ne Yapmaya Çalışıyor?

(Topic created on: 09-19-2025 04:55 PM)
364 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhabalar. Bildiğiniz üzere 19.08.2025 tarihinde tabletimin kasa, ekran s pen ve hoparlör değişimi yapılmıştı. Bu süreçte ekranımın ve hoparlörümün değişmesinin sebebi teknisyenin hasar vermesi olmuştu. Aynı şekilde değişen ekranı çizmesi ve kamerama zarar vermesinden ve ekranımın kasadan ayrılmaya başlamasından dolayı Tüketici Hakem Heyetine başvurumu sağlamıştım. Tabii başvurduktan sonra da tableti bir daha servise götürmedim. Ancak bir sıkıntı var. Samsung Shop uygulamasından tamir takibine girdiğimde geçen hafta tabletim servise alınmış işlem yapılmış ve teslim edilmiş gözüküyordu. Hemen Samsung'u arayıp durumu sorguladığımda bana 13.09.2025 tarihinde ekran, kasa, kalem ve hoparlörümün değiştirildiği söylendi. Halbuki bunlar 1 ay önce olmuştu. Servisi aradığımda serviste bana aynı şeyi söyledi. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum. Bir fikri olan var mı?

image

8 Comments
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Türkiyede tamirler rezalet bazı yetkili servislerde calişanlardan tamirci felan olmaz yedek parçayı değiştirmeyi bile beceremeyen adamları nasıl alıyorlar anlamak mümkün değil çok şikayet duydum sizin gibi
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Kendilerini düzeltmedikleri sürece daha çoook şikayet duyacağız maalesef
Galaxy S
Geç girilmiş olabilirr
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Önceki servis kaydı da duruyor. Yani o zamanında zaten girilmiş. Şimdi yeniden kayıt açılmış ve kapatılmış gözüküyor
Wukong31
Expert Level 3
Galaxy S
Arkadaşım apple tableti servise verdi 45 gün sonra aldı bu yine iyi😂
KaanErsoyS23
Active Level 10
Galaxy S
Türkiye serverine hoş geldiniz😂 Zaten biliyorsun sen bu rezillikleri ama her seferinde nu yapılanlar gerçekten komik
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy S
Bütün bu sorunlu servisler seni buluyor😂 Geçmiş olsun dostum
Citos
Active Level 8
Galaxy S
Durumdan haberdar oldularsa yeni bir onarım girmiş olabilirler. Bu arada onarımı hangi serviste yapıldı.