cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Instagram Story Sorunu / Çözüm!

(Topic created on: 05-14-2022 02:23 PM)
jcifud7fr
Active Level 4
Options
Galaxy S

Kardeşlerim Selam!

! Bu forum yalnızca Galaxy S21 S21 Plus S21 Ultra ve S22 S22 Plus S22 Ultra'yı kapsar.

Önceki forumum da şikayetimi bildirmiştim, şimdi ise kendimce bulduğum çözümü paylaşmak istiyorum sizlere adım adım;

Videolu Hikaye İçin;
1. Adım: Öncelikle Instagram tamamen silin, sonra geri yükleyin.
2. Adım: Ardından hesabınızı girin ve Samsung Kamera'yı açın.
3. Adım: Kameradan HD 30FPS video seçeneğini seçin.
4. Adım: Daha sonra videonuzu çekin (hatta örnek olarak binaları çekip paylaşın) sonra Instagram uygulamasını açın.
5. Adım: Hikaye paylaşma yerini açın ve videoyu seçin. (İstediğiniz efekti uygulayin) Paylaşın.
*Yalnızca Video için bir çözüm yoludur, en azından ben yaptım ve kendi deneyimlerimi aktarıyorum.

Ayrıca şunu bildirmek istiyorum Galaxy A30 un kamerasından da bu anlattığım işlemi uygulayıp paylaşım yaparsanız gerçekten de takılmadan videolar paylaşıldığını göreceksiniz en azından benim deneyimim öyle oldu.

Fotoğraf Hikaye İçin;

Bunun için direkt Instagram'ın kamerasını açıp fotoğrafınızı çekin Instagram düzeltmeyi ona göre yapıyor SDN'nin videosunu izleyebilirsiniz. Zaten fotoğraflı hikaye paylasmasinda bir sıkıntı olduğunu görmedim sorun videodaydı. 

Teşekkürler...

14 Comments
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
S20 FE cihazı kullanıyorum Instagram'da bir şey paylaşırken her zaman kameradan çekip paylaşırım gözle görülür bir f'ark olduğunu söyleyebilirim.
jcifud7fr
Active Level 4
Galaxy S
VadimKM kardeşim,

Dediğiniz gibi benim de bir arkadaşım kullanıyor belirttiğiniz telefonu o da benim anlattığım gibi paylaşım yapıyormuş onda da sıkıntı olmuyor pek fazla

Teşekkürler...
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bende derim olmadı anlattığınız şekilde, dediğiniz gibi güzel paylaşımlar olursa buradan yazarım
jcifud7fr
Active Level 4
Galaxy S
Nevaryav kardeşim,

Buradan paylaşın durumu

Teşekkürler...
BAY-PANDA
Active Level 8
Galaxy S
Fotoğrafı instagramın istediği formatta kırparsanız ,instagram kafasına göre kesip kaliteyi fazla düşürmez haberiniz olsun.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Teşekkürler
BAY-PANDA
Active Level 8
Galaxy S
Önemli değil
0 Likes
jcifud7fr
Active Level 4
Galaxy S
BAY-PANDA kardeşim,

Katılımınız için teşekkürler deneyeceğim.

Teşekkürler...
BAY-PANDA
Active Level 8
Galaxy S
Önemli değil