cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung HyperOs ve IOS'dan Çok Fazla Esinleniyor ve Şikayetlerim

(Topic created on: 07-21-2024 08:04 PM)
949 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S
**bleep** ettiniz mi bilmiyorum ama Samsung artık kendi özünü kaybetmeye başladı. Hem kendi uygulamalarını yavaş yavaş Google devralıyor hem de özellikle One UI arayüzünde HyperOS dan esintiler var. 

Son çıkan haberlere göre de zaten One UI 7 İOS 18 arayüzü benzer olacakmış. Aynı zamanda HyperOS arayüzü esintileri de içerek. 

Tamam içersin fakat Samsung hiç mi kendine özgü tasarımları yok. Neden hep başka şeyleri kopyalıyor. Burada IOS da kopyalıyor diyebilirsiniz fakat IOS zaten mevcutta olan Özellikleri telefonlarında vermeyip yıllar geçtikten sonra verdiği için kopyalıyormuş gibi oluyor fakat öyle değil aslında. IOS daha özgün geliyor bana. 

Ayrıca Google ile iç içe olmasından da hiç memnun değilim çünkü Quick Share eskiden Bluetooth açmadan cihazlarım arasında paylaşım yapabiliyorum ama ne zaman ki Google quick share ile entegre oldu Samsung cihazlarım arasında Bluetooth açma zorunluluğu getirdi. Ben bunları istemiyorum abi. Neden hep bir şeylerin dayatması altında kalıyor bu firma. 

image

image

image

image

26 Comments
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Özellikleri kendine özgü bir şekilde eklemesinde bir sıkıntı yok. Mesela kilit ekranı widgetleri. Ama gidip de tasarımları tıpatıp kopyalamak cidden olmuyor. Google ile olan yakınlıkları bende de hoşnutsuzluk yaratıyor. Quick Share hiçbir zaman Android ile entegre olmamalıydı Samsung'a özel kalmalıydı. Google içten içten Samsung'u yiyor resmen. Umarım tüm uygulamaları tek tek Google uygulamaları ile değiştirmezler.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Evet katılıyorum fakat Google olayına gerçekten s*nirliyim. Quick share olayı tamamen yanlıştı. Her uygulamayı entegre etmeye başladı bu da can sıkıcı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Her bir model birbirinin kopyası bana göre, o onu yapıyor diğeri de yapmaya başlıyor
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle maalesef
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen öyle 👍
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy S
Hepsi birbirinden çalıyor şaşırmaya gerek yok.
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Aynen öyle en önemlisi dolu özellikli bug az olan bir OS sunmak
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy S
Xiaomi flip telefon çıkacak diyorlar telefonun ekranının hepsini arka kasadan da görebilme imkanı olacakmış oda çalınır tez vakit hiç kuşkuya gerek olmasın bence.
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Ppi kısar yapar her marka asıl önemlisi optimize edilmesi.