cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Hızlı Şarj Widgeti

(Topic created on: 04-10-2020 07:03 PM)
343 Views
MBÖ
Active Level 10
Options
Galaxy S

Eyyy değerli Samsung yöneticileri ve geliştiricileri;

Size bi önerim var ben Galaxy A70 kullanıcısıyım ama herkes bu fikri bence beğenir ve bence çok hoş olur eğer yapılırsa bu.
Malum pil ayarlarından hızlı şarjı kapat aç yapabiliyoruz.
Eğer bir widget getirilirse hiç oraya girmeye gerek kalmadan ana ekrandan kapat aç yapabiliriz bence bu çok kullanışlı olur.
Bu isteğim herkese uyar bence uyanlarda beğenirse sevinirim. Ve siz Samsung olarak bu isteğimi acil bişekilde güzel bir fikir diyerekten hemencecik yapacağınıza inanıyorum.
Saygılarımla...
Mustafa Burak Öztürk

7 Comments
MBÖ
Active Level 10
Galaxy S

Eyyy değerli Samsung yöneticileri ve geliştiricileri;

Size bi önerim var ve bence çok hoş olur eğer yapılırsa.
Malum pil ayarlarından hızlı şarjı kapat aç yapabiliyoruz.
Eğer bir widget getirilirse hiç oraya girmeye gerek kalmadan ana ekrandan kapat aç yapabiliriz bence bu çok kullanışlı olur.
Bu isteğim herkese uyar bence uyanlarda beğenirse sevinirim. Ve siz Samsung olarak bu isteğimi acil bişekilde güzel bir fikir diyerekten hemencecik yapacağınıza inanıyorum.
Saygılarımla...
Mustafa Burak Öztürk
DeadForest
Active Level 8
Galaxy S
Neden hızlı şarjı aç kapat yapayım? Açarsın biter veya isteğine göre kapatırsın ki kapatmak kadar saçma bir şey yok 5 saat onun şarj olmasını mı beklicez.Gereksiz gelmez öyle bir şey 20 25dk şarj ediyorum %60 mis yeter bana
MBÖ
Active Level 10
Galaxy S
benim şahsi fikrim hızlı şarj yeni bir teknoloji eskiye kıyasla zararı olduğunu düşünüyorum (bu 1 2 sene içerisinde)
MBÖ
Active Level 10
Galaxy S
ekstradan bazen uykuda şarjda bırakıyoruz uzun bi süre şarj tamamlandıktan sonra 1 2 saat şarjda boş kaldığını biliyorum bırakanda vardır eminim. bu zararlı hemen dolup durması var 2 saat. 1 saat geç dolup 1 saat durması var diye düşünüyorum mümkün olduğunca zararı azaltıyoruz kanaatindeyim
DeadForest
Active Level 8
Galaxy S
hızlı şarjın cihaza zarar verdiği falan yok bide 2020 yılında bunu düşünmen biraz mantıksız yani dediklerinde hakli olabilirsin ama ben 5 saat bekleyemem açıkçası
MBÖ
Active Level 10
Galaxy S
yok zaten acil durumda tabi hızlı şarj kullanıyoruz ama mesela şarja takıp uyudun ve uzun bi süre uyanmıyacaksın öğrencisin mesela😃😅 o zaman önemli oluyor bence ve ekstradan zararı yoksa standart şarj neden var kapat açma sekmesi neden konmuş bence sıkıntı oluşturacaktır telefon açısından ısınması da cabası
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba MBÖ,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamızdan, aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD