Original topic:

Samsung Garanti Süreci

(Topic created on: 09-30-2025 08:37 PM)
153 Views
mukan25
Active Level 7
Options
Galaxy S

Yaklaşık 3 hafta önce, daha alalı 24 saat bile olmamış arızalı Samsung Powerbank'imi (10.000 mAh, 25W model) MediaMarkt aracılığıyla yetkili servise gönderdim. Bugün itibarıyla yasal sürecin 3. haftasına girdi ve hala en ufak bir gelişme veya bilgilendirme yok. Ne arızanın durumu, ne de verilecek karar hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim.

​Şimdi merak ediyorum ve sizlere de sormak istiyorum: Samsung gibi büyük bir markanın, nispeten basit ve uygun fiyatlı bir aksesuar olan bir powerbank için bir karara varması gerçekten 3 hafta sürmeli mi? Sanki çok karmaşık bir telefon arızası inceleniyor veya yurt dışından parça bekleniyormuş gibi bir yavaşlık söz konusu.

8 Comments
starryblack
Active Level 9
Galaxy S
20 is gunuydu en son.o sureyi astiysa direkt guncel ucret talebi yada bir ust cihazi talep edebiliyorsunuz.
0 Likes
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
bu hafta doluyor bekliyorum bakalım
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Benim de arızalanmıştı, ben kendim kargoya verip Samsung'a gönderdim. DRK Aksesuar diye İstanbul'da bir adrese gönderdim, 5 gün olmadan direkt değişim dediler, hem de bir üst model kablosuz şarj özellikli powerbank yolladılar.
0 Likes
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
hocam sonuçta iki türlü de aynı yere gidiyor ne degisir ki ben göndersem
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Samsung'un aksesuar servisleri farklıymış. Telefonlara bakan servisler aksesuarlara bakmıyormuş. Mediamarkt yanlış servise göndermiş olabilir mi diye aklıma geldi.
0 Likes
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
onu sordum burada yetkili servis vardı adamın kendisi dedi İstanbula gidecek telefoncular bakmaz ona diye
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy S
Bilemiyorum. Benim powerbank servise ulaşınca hemen ertesi gün değişim onaylandı diye mesajı gelmişti. Bu adrese göndermiştim ben.1759262543396.jpg
0 Likes
mukan25
Active Level 7
Galaxy S
böyle antin şeyler oluyor arada bana bir kere daha olmuştu gittim tüketici heyete başvuru yaptım beni haklı buldular inşallah yine uğraşmak zorunda kalmam
0 Likes