Original topic:

Samsung Galaxy s20fe ekran açık kalma süresi.

(Topic created on: 05-19-2023 12:25 PM)
643 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Karanlık mod özelliği açık parlaklık %100 açık adaptif parlaklık kapalı adaptif pil açık kullanılmadığı zaman uygulamaları Uyku moduna al özelliği açık derin uyku veya uyku modunda uygulama yok güç tasarrufu kapalı always on displayer özelliği kapalı Wifi internet kullanıldı mobil veri interneti açılmadı açıldıysa da az açılmıştır birkac dakikadır en çok mobil veri interneti açık kaldıysa Eğer. 120 hers ekran modu ayarında kullanıldi telefon yazılımı güncel Android sürümü 13 Android güvenlik yazılım sürümü 1 Nisan 2023 telefonumu 2021 yılı 10 ayın 2'sinde almıştım aldığım tarihi de yazdım cihazın kaç yıllık olduğunu ona göre hesaplayıp batarya durumunu değerlendirin diye Ayrıca bir ara Samsung müşteri hizmetleri de uzaktan erişim ve telefonuma bağlanmışlardı batarya sağlığının %91 olduğunu söylemişlerdi O zamandan bu yana ne kadar süre geçtiğini Tam hatırlamıyorum ama oldu biraz telefonu yüzde yüz miktarına kadar şarj etmiştim şu anda içerisinde yüzde 7 miktarında şarj kaldı cihaz Snapdragon işlemcili seçeneği. Ekran modu canlı. 4500 milianper saat büyüklüğünde bataryası var. Hatırladığım kadarıyla kullandığım ayarlarda cihazı yazdım Umarım unuttuğum bir şey kalmamıştır.

image

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Acayip iyi 😀👏🏼
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Benim Galaxy,im AAAAA
herkes için acayip iyi🤭
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Awesome screen awesome camera 🤣
Blackpink'in samsung a serisi telefon ya da samsung telefon kullanmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
A serisine bırak s23ün yüzüne dahi bakmazlar yahu ĞQLSŞEÖĞWÖQĞDÖD
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Güzel süre kardeşim 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
A53ten kat kat daha iyi 😜