Original topic:

Samsung Galaxy S25'nin Sızdırılan Lansman Videosu!

(Topic created on: 01-20-2025 10:42 AM)
499 Views
OsmanlıTorunuyuz
Active Level 7
Options
Galaxy S

Tüm sürprizi kaçtı! S25 Ultra’nın tanıtım videosu sızdı. Samsung Galaxy S25 Ultra modelinin lansmanı yaklaşırken, cihazın AI destekli yeniliklerini gösteren tanıtım videosu sızdırıldı.

Kaynak: shiftdelete.net 
9 Comments
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
Bixby beklerdim gemini çok basit geliyo bana
Alfakürt
Active Level 6
Galaxy S
Öyle ama gemini de gerçekten çok gelişmiş bir yapay zeka. Biraz kullanmanı öneririm. Şahsen benim işime çok yarıyor
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
Kullanıyorum ara sıra ama bixby samsunga daha özgü birley olması ve siri ye rakip anlamında önemsiyodum
Alfakürt
Active Level 6
Galaxy S
Evet onu ben de isterim ama samsung bixby işini başaramadı bence.
Rubyy
Active Level 7
Galaxy S
S25 serisinin bu köşeli ve yuvarlatılmış tasarımını ben şahsen beğenmedim. Eğer S7 Edge gibi hem kavisli hem de yuvarlatılmış çerçeveleri olsaydı kesinlikle almak isterdim. Ama bu şekilde nedense Çinli rakiplerine benzeyen bir model olmuş. Kamera tasarımı da cabası. Umarım S26 serisi daha aesthetic bir tasarım ve aesthetic renklerle gelir. Şahsen beni kozmetik olarak tatmin etmedi maalesef.
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
S25 genel anlamda tatmin etmedi benide sanki s24 ün makyajlanmış hali gibi işlemci geliştirilmiş ve kamera olarak iyileştirmeler yapılmış sadece büyük ihtimal bunlarda yazılımsal onun dışında kamera tasarımı s24 de ki daha iyidi, çevresindekiler kalınlaşmış lens yine aynı boyutta gibi . Baktılar ip16 serisi kötü geldi bizde kendimizi s26 ya saklayak diye bir cihaz çıkarmış gibiler hadi s24 serisi yapay zeka ile lansman edildi s25 de one ui7 ile sonuç olarak son zamanlarda samsung donanımsal anlamda yavaşladı
Rubyy
Active Level 7
Galaxy S
Evet inovasyon Samsung tarafında da büyük ölçüde yavaşladı. 22 Ocak'ta bütün özellikleri açıklanacak ama açıkçası bu serinin S24 kadar sevileceğini ben de düşünmüyorum. Apple cidden cep telefonu pazarında influential bi marka olduğundan beri cep telefon sektörü cidden tatmin etmez hâle geldi. Eğer inovasyon yavaşlamasaydı şuan kesinlikle devrimsel şeyleri bile konuşuyor olabilirdik.
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
Gemini ne arkadaş ya samsung kendisi özgü sesli yapay zekasını olmasını isterdim..
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Tüh ya yazık ettiler gül gibi cihaza 🤣