Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy S24 Ultra Ekranda kronik kumlanma Sorunu 📱⚠️👇

(Topic created on: 05-18-2024 04:11 PM)
337 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S
Sizde de bu sorun varmı 
yorumlar da belirtin lütfen 

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
aynı problem xiaomi'de veya rakip bir firmada olsaydı yine tepki çekerdi çünkü artık bunlar ucuz cihazlar değil ki Samsung olduğu için daha çok göze batıyor
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Kesinlikle. Hiç yakışmadı bu Samsung gibi bir teknoloji devine.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
ben samsung'u seviyorum yalan yok bugün yeni telefon alacak olsam yine bakarım teknoloji marketlerinde bu markaya yine yer veririm yani benim için ilk 3 sırada olur ama bu tarz problemleri de göz ardı etmemek gerekir ki A serisinde de çok fazla problemler var bunu çoğu kişi biliyor yoksa ben çok severim yani Samsung bu yanlış anlaşılmasın aktif kullandığım marka bu yani yoksa elimde benim Xiaomi de var başka markalar da var
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Valla ben de bundan sonra nasip olur da yeni telefon veya telefonlar alırsam Samsung'dan vazgeçmem. Ancak böyle sıkıntıları gördükçe insanın aklında bazı soru işaretleri olabiliyor. Yoksa ben Samsung'a ne laf söylerim ne de söyletirim. Cihazımdan gayet memnunum. Maşallahı var.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
zaten kronik bir sorun olmadığı sürece marka olarak iyi bir marka yani yılların markası ben ona bir şey demiyorum diyemem de zaten haddim değil ama dediğin gibi bu tarz problemler can sıkıyor çünkü ucuz cihazlar değil bunlar ha keşke hiçbir modelde sorun olmasa bütün Yazılım güncellemeleri güzel düzgün ve zamanında gelse ben de bugün Xiaomi almazdım atıyorum ikinci telefon olarak vesaire
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Güncelleme desteği ve akıcı arayüzü de markayı seçmemde büyük etkenlerden. Mesela gidip bir Casper marka cihaz almam. Aldığındaki yazılım neyse, cihazı kullandığın sürece asla en ufak bir güncelleme gelmiyor. Samsung güncellemeleri modellerinin aşırı fazla oluşundan dolayı geciktirmiş olsa da sözünü tutuyor ve telefonu güncel bir şekilde kullanıyorsun.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
aynen öyle dediğin gibi zaten Güncelleme odaklı bir telefon istiyorsan ve bu istediğin telefon Android işletim sistemli olacaksa piyasada 3 tane marka var biri Google biri Samsung biri Xiaomi öbürlerinden güncelleme bekleme zaten
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Benim seçimim artık bundan sonraki cihazlarımda S serisi olabilir.
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Güncellemelerle düzelir umarım.
Galaxy S
Yok Çünkü S24 Ultram Yok 😅