cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy S24 FE tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı!

(Topic created on: 08-12-2024 10:22 PM)
492 Views
Mami14
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

Samsung Galaxy S24 FE, yeni sızıntılarla ortaya çıkan tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. İşte tüm detaylar!

Samsung’un merakla beklenen Galaxy S24 FE modeli hakkında yeni sızıntılar ortaya çıktı. Bu yılın büyük Galaxy amiral gemisi lansmanlarının ardından, sırada Fan Edition (FE) serisi var. Galaxy S24 FE’ye ait olduğu iddia edilen görüntüler ve teknik özellikler, cihazın neye benzeyeceğine dair önemli ipuçları sunuyor. Samsung’un bu yeni modelinde, hem tasarım hem de donanım özellikleri açısından bazı dikkat çekici yenilikler göze çarpıyor.

image

Galaxy S24 FE, tasarımı ve renk seçenekleri ile dikkat çekiyor

Galaxy S24 FE, önceki modellerle benzer bir tasarım çizgisine sahip olacak gibi görünüyor. Android Headlines tarafından sızdırılan render görüntülerine göre, cihazın düz kenarları, yuvarlatılmış köşeleri ve arka yüzeydeki üçlü kamera kurulumu, amiral gemisi Galaxy S24 ve Galaxy S23 FE modellerine oldukça benziyor.

Ancak bu sefer, cihazın renk seçenekleri dikkat çekiyor. Sızıntılara göre, Galaxy S24 FE, mavi, siyah, gümüş, yeşil ve sarı gibi farklı renk tonlarında piyasaya sürülecek. Kullanıcılar, bu geniş renk yelpazesi sayesinde tarzlarına en uygun modeli seçebilecekler.

image

Samsung Galaxy S24 FE, tasarım ve donanım açısından orta-üst segmentte oldukça iddialı bir model olacak gibi görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kaynak 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Tasarım olarak en ufak bi farklılık yok bende buna tutuluyorum. Uzun yıllardır aynı tasarımın kullanılmasını geçtim tüm seriler birebir aynı tasarım. Her cihaza ayrı bi tasarım beklemiyoruz zaten ama en azından her serinin kendine özgü bi tasarım dili olsun ya. S serisi, A serisi, Fe serisi, M serisi hepsi aynı. Valla gözlerim kanayacak artık 😅

View solution in context

15 Comments
Solution
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Tasarım olarak en ufak bi farklılık yok bende buna tutuluyorum. Uzun yıllardır aynı tasarımın kullanılmasını geçtim tüm seriler birebir aynı tasarım. Her cihaza ayrı bi tasarım beklemiyoruz zaten ama en azından her serinin kendine özgü bi tasarım dili olsun ya. S serisi, A serisi, Fe serisi, M serisi hepsi aynı. Valla gözlerim kanayacak artık 😅
Mami14
Active Level 7
Galaxy S
Evet efendim sizde haklısınız tek Ultra farklı diğerleri aynı valla 😂 Umarım artık değişir çok **bleep** bu durum.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Ultra modellerde de tek farkk fazladan kamerası olduğu için 3'lü dizilimim yanında kamera bulunması. Tabi bu arka tasarım için geçerli. Daha sert hatlara sahip olması falan ayrı tabiki
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy S
Özellikler tatmin edici. İyi bir fiyat belirlenirse piyasada iyi satış grafiği yakalayacaktır.
Mami14
Active Level 7
Galaxy S
Evet umarım iyi bir fiyat politikası yakalar özellikleri fena değil gerçekten
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👍
Mami14
Active Level 7
Galaxy S
Herzaman efendim görevimiz 🥰