Yunus38
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar şuanda A54 5g kullanıyorum. Haziran ayında başlıkta da gördüğünüz gibi almak istediğim 2 telefon arasında kaldım.
Günde maksimum 3-4 el Pubg Mobile oynuyorum ve brawl starsda görevleri yapıp oyundan çıkıyorum.Sosyal medya sadece WhatsApp var ve aşırıya kaçmadan YouTube kullanıyorum.Facebook,ınstagram,tiktok,snapchat,telegram yüklü değil, kullanmıyorum.Kamerası tatmin etsin istiyorum.
Xiaomi 14T telefonda bazıları şebeke sorunlarını,kişileri bazen arayamama vb.sorunları dile getiriyorlar.
Hangi cihazı tavsiye edersiniz?
Çok ikilemde kaldım.
Allah rızası için yardımcı olur musunuz?
Hangi cihazı almalıyım?
5 Comments
eray06
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2025 12:37 AM in
Galaxy S
Mi 14t
Beluga111
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2025 12:50 AM in
Galaxy S
Kablosuz şarj ve samsung takıntın yoksa veya bir samsung ekosistemin yoksa xi mi 14t her türlü daha avantajlı olacaktır gerek kutu içeriğindeki adaptörü 67w olması bataryanın 5000mah olması ekranın 144hz ve piksel yoğunluğunun ve ekranın bariz farkla önde olması sosyal medya gibi yerlerde senin için bir + kamera olarakta s24fe bi tık daha önde ama çok kullanmıyorum profesyonel kullanmicam zaten diyosan 14t iş görür ama unutma ki s24fe kamerada daha avantajlı işlemci konuauna gelecek olursam s24fe exynoss 2400e yani s24 ten bi tık daha füşük versiyon kullanılıyor günlük hayatta üzmez hatta akar ama oyunlarda uzun vadede hissettirir. 14t ise dimensity 8300 var daha avantajlı işlemcide. Güncelleme konuaunda 14t ne kadar alır bilemem ama s24fe 7 yıl alacak. Yani daha avantajlı diyebilirim xi gibi madkalar bu konulara takılmıyor 2 yıl verip geöebiliyorlar. Yapay zekada samsu g her tüdlü daha avantajlıdır. Özellikle android15 gelince apayrı bir seviyeye afladı galaxy ai. Ama ilerde paralı olabilir söylentileri var. İkiside aynı para neredetse oyun vs oynuyorsun 14t önerebilirim. 2 3 yıl üzmez dahada kullanırsın. Ama güncdlleme ve yapay zeka diyorsan s24fe derim ben. İşlemcide de üzmez hatta yanılmıyorsam pubg de 120fps her 2 telefonda
Beluga111
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2025 12:51 AM in
Galaxy S
Eğer beğendiysen çözüldü olarak işaretler misin😊
Expert_Level_5
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2025 01:06 AM in
Galaxy S
standda 14t'yi biraz kullandım ve sinirim bozuldu,geri bıraktım.Daha m12'nin pro kamera modu kadar ışığı kıramıyor,ayrıca 144hz avantaj gibi dursada şarj ve ısınmz sıçorununu hesaba kat.Boyut olarak 14t ama bugün bdn s244fe alırdım çünkü yazılım desteği,kamera,ekran boyutu(film,oyun vb.için) ama s24fe şarj konusunda daha mı az mutlu eder derken 14t'nin 144hz geliyor aklıma.Tercih senin🤗
YasinS24FE
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2025 06:00 AM in
Galaxy S
Hiç düşünmeden S24 FE derim Çünkü mi yazılımı f.azla karışık ve güzel değil One UI kadar kesinlikle iyi değil ve bir de bazen reklam sorunu da çıkartıyor