cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy S23 Ultra Netflix L1 sorunu

(Topic created on: 08-02-2024 05:21 PM)
203 Views
Cuma-S23Ultra
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar, telefonumda L1 özellikli olmasına rağmen uygulama hata veriyor ve L3'e düşüyor. Netflix'i aradım, bizimle alakası olmadığını, Samsung'un kendi yazılımındaki bir hatadan kaynaklandığını söylediler. (Bazen telefonu yeniden başlatınca çözülüyor, bazen o yetersiz kalıyor, veriyi komple silince düzeliyor, bazen hiçbiri işe yaramıyor, komple uygulamayı silmem gerekiyor, arada o da işe yaramıyor, zamana bırakınca kendiliğinden düzeliyor.) Bu sorun haftada veya iki haftada bir oluyor. Ne zaman dan belli bu sorun olmaya başladı derseniz de Haziran 2024'ten bu yana oluyor. Bu durumu yaşayan varmı?

image

0 Likes
5 Comments
konyaaltı
Active Level 3
Galaxy S
Uygulamayı sil yeniden yükle giriş yap düzelir
0 Likes
Cuma-S23Ultra
Active Level 5
Galaxy S
Yazının içinde yazdım arada ise yararken bazende yaramıyor. O kadar paralar veriyoruz telefonlara hangisi olursa olsun bu hataları sil yükle ile Manuel yapmamız mi gerekiyor yazılımı düzgün yapsınlar şayet öyle ise daha iyi olur
sefck
Active Level 5
Galaxy S
s23 ultra kullanıyorum l3e düştüğünü görmedim netflix kaynaklı bu sorun tek care her değiştiğinde verileri temizlemek
0 Likes
Cassiel
Active Level 3
Galaxy S
Çözerseniz bana da söyleyin bende de Prime hiç açılmıyor.
0 Likes
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Cuma-S23Ultra,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes