cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy S22 Şarjı hızlı tükeniyor

(Topic created on: 03-18-2022 10:30 PM)
3306 Views
Serkanb06
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung Galaxy S22 pili hızlı tükeniyor.Bu problemi yaşayan var mı? Bence telefonda arka planda şarjı tüketen birşeyler var gibi.Aynı zamanda telefon ısınıyor.Biraz telefonda vakit geçiriyim ya da kapatıp açıyım telefonun arkasında bayağı ısınma oluyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba.
Cihazınızın incelenmesi için hata raporu göndermeniz gerekiyor cihazınızda yazılımsal hata olabilir Şu işlemler yapılarak hata raporu gönderilebilir uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs
Uygulamasına tıklayıp girin alt tarafta yer alan yardım Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun tıklayın uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın önemli ayrıntıları eklemeniz gerekiyor kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazı seçeneğini mutlaka açık halde bırakmanız gerekiyor sorunun sıklığını seçin hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs
Uygulamasını kapatmayın uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar uygulama içerisinde birkaç dakika beklemeniz gerekiyor rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir

Hata raporları gönderildiği bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz

Konu ile ilgili olarak yetkililer cihazı inceledikten sonra uygulama üzerinden mümkün olan en kısa zaman içerisinde bir geri dönüş sağlayacaklardır

View solution in context

0 Likes
8 Comments
onuraydin
Active Level 4
Galaxy S
Evet ısınma ciddi anlamda oluyor
0 Likes
Serkanb06
Active Level 1
Galaxy S
Bu telefonu almakla hata mı ettim bilmiyorum. Bundan once 3 sene Huawei p30 kullandım .Ne ısınma ne de batarya sıkıntısı hiç birsey yoktu. Aldığıma pişman ettirmez umarım
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba.
Cihazınızın incelenmesi için hata raporu göndermeniz gerekiyor cihazınızda yazılımsal hata olabilir Şu işlemler yapılarak hata raporu gönderilebilir uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs
Uygulamasına tıklayıp girin alt tarafta yer alan yardım Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun tıklayın uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın önemli ayrıntıları eklemeniz gerekiyor kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazı seçeneğini mutlaka açık halde bırakmanız gerekiyor sorunun sıklığını seçin hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs
Uygulamasını kapatmayın uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar uygulama içerisinde birkaç dakika beklemeniz gerekiyor rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir

Hata raporları gönderildiği bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz

Konu ile ilgili olarak yetkililer cihazı inceledikten sonra uygulama üzerinden mümkün olan en kısa zaman içerisinde bir geri dönüş sağlayacaklardır
0 Likes
TevfikKÇ
Active Level 4
Galaxy S
Hizli tukenmesinden kastiniz nedir ? Benim s10 plus yüzde 85 ten yüzde 35 e 4 saat 30 dk gibi bir süre alıyor ve çok ısınıyor.O zaman zarfında hiç elimden bırakmıyorum telefonu.Isyerinde olduğumdan mecbur sürekli telefonla meşgulüm.
0 Likes
Serkanb06
Active Level 1
Galaxy S
Yaklaşık 2 saattir hiç bırakmadım elimden telefonu yüzde 36 şarj tüketti. Sadece sosyal medyada vakit geçirip. 25 dakika felanda görüntülü konuşma yaptım. Bu normal mi bilmiyorum Screenshot_20220318-225650_Device care.jpg
0 Likes
TevfikKÇ
Active Level 4
Galaxy S
Bence gayet normal 2 saatte yüzde 35.Sosyal medya programlarının ve görüntülü görüşmelerin çok şarj yediğini düşünürsek normal.Telefonu muhtemelen yeni aldınız biraz söyle bir 6 aylık zam diliminde nizamı şarj edip deneyin daha da iyi olacaktır,toparlayacaktir
0 Likes
Serkanb06
Active Level 1
Galaxy S
Tamamdır. Teşekkürler
TevfikKÇ
Active Level 4
Galaxy S
Rica ederim bi deneyin dediğim gibi olmaz ise hata raporu gönderir bilgi verirsiniz.Olmadi yedek alıp sifirlarsiniz daha da olmadı servise gönderebilirsiniz
0 Likes