cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy S10 Plus

(Topic created on: 03-25-2025 11:29 AM)
331 Views
arifgocen
Active Level 1
Options
Galaxy S

Kamera yeni güncelleme yok mu ?

26 Comments
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Niye Olsun 6 Yıllık Cihaz
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
S10 plus hiçbir güncelleme almıyor biteli yıllar oldu.
123456_
Active Level 8
Galaxy S
s10+ en son mart 2023 yaması ile birlikte artık bir daha güncelleme almayacak bir model.yeni güncelleme beklemeyin.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
4 Sene Güncelleme Almış Yine Zamanı İçin İyi Bir Güncelleme Süresi Android Tarafında
123456_
Active Level 8
Galaxy S
istenirse rom ile birlikte android 14 ü bile gündelik kullanımda rahat rahat kullanabilirsin.gayet güçlü bir cihazdı ve 2.el tarafında uygun fiyata hâla alınır.4 sene zamanında iyi almış doğru.
arifgocen
Active Level 1
Galaxy S
S10 Plus sağlam güncelleme gelmesi yazık oldu
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
2019 dan 2023 e kadar güncelleme almış. Bence gayet iyi. O dönem Mi 9T almıştım. Dönemine göre harika bir donanımı vardı. 2 sene sonra söz verdiği güncellemeyi unutup 1 tane bile güvenlik güncellemesi vermemişti Xiaomi. O günden sonra da bir daha Xiaomi almadım harika telefonlar üretmesine rağmen.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Xiaomide Geliştirdi Kendini Güncelleme Konusunda 4 5 Sene Veriyor Tabii Daha Uyguna Redmi Falan Mesala Note 14 Pro Plus 20 Bini Geçik Ve Maks 3 Sene Güncelleme Alır Bence Kötü Benim A12'de 3 Sene Güncelleme Aldı Ama T Serisi Falan Daha Üst Seviye Serileri En Az 4 5 Sene Güncelleme Alıcakdır
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Şimdi 5 sene veriyor evet en tepe modeline. Giriş seviyesi modellere daha çok önem vermesi lazım. Ayrıca MIUI 11 den beri olan buglarını düzeltmesi gerekiyor. Arayüzü de sıfırdan yazarsa sorun çözülür. Samsung One UI 7'yi sıfırdan yazdı Çağ atladı arayüz.