Original topic:

Samsung Güncelleme Politikası

(Topic created on: 02-10-2025 05:19 PM)
579 Views
0zaydin
Active Level 4
Options
Galaxy S

Oldum olası android işletim sistemli cihazları daha çok benimser ve kullanırım başlıca favorim de samsung haliyle. Bana kalırsa android tarafında en premium hissiyatı ve deneyimi yaşatan marka.

Ama son zamanlarda farkettiğim bir nokta var özellikle apple kullanıcılarının markaya bağlılık ve güvenine hak veriyorum bu konuda.(Apple severim iyi hoş cihazlar ama benlik değil)

Kendim halihazırda 2023 çıkışlı S23 8/256 versiyonu kullanıyorum ve oldukça memnunum s serisi gerçekten güzel cihazlar oluyor.

Gördüğüm durum şu apple yeni ios sürümünü çıkarıyor ve bu sürümü destekleyen her cihazına eşzamanlı olarak paylaşıyor bu takvimi de önceden paylaşıyor zaten. 2019 çıkışlı iphone 11 ile 2023 cihazı 15 pro max aynı anda güncelleme alıyor kısaca ve bu kitlenin gözünde büyük artı. Kullanıcı marka bana cihazı sattı sonra da hala ürünün arkasında destek veriyor izlenimi veriyor.

Diğer taraftan samsunga bakıyorum 20 ocakta s25 serisi ve one ui7 sürümü çıktı ama hala s25 serisi hariç hiçbir cihaza gelmedi.

Samsungta s, m ve a gibi birçok seri var appledan daha çok cihaz var anladık ama en azından s serisine aynı anda a serisine aynı anda verip kullanıcı mennuniyeti sağlarsın ama ortada hiçbir şey yok.

S23 serisini geçtim hadi 1 hafta daha geç ver ona da eyvallah ama daha geçen senenin amirali s24 serisine bilr one ui7 vermedi adamlar.

Bu bende şu izlenimi oluşturuyor biz ürünü sattık gerisi de çok da umrumuzda.

Demem o ki samsung iyi hoş severim ama bu şekilde ellerindeki kitleyi uzaklaştırıyor naçizane fikrime göre.

Edit: Benim için cok önemli değil ne zaman geleceği güncelleme vs önemli olan stabil ve kararlı olması ama genel kanı bu yönde.

10 Comments
-Alien-
Active Level 7
Galaxy S
ADAMLARIN. SEYİNDE. DEĞİLİZ KARDEŞİM BENİM 😊 ÖYLE OLSA GELİR Dİ
HowTea
Active Level 6
Galaxy S
Her noktasına katılıyorum
Motun
Expert Level 1
Galaxy S
Apple kendi işletim sistemini kullanıyor ve cihaz sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Ve sadece mobil teknolojiler ürettiği içinde avantajı var.

Ancak samsung kesinlikle çok yavaş daha hızlı olmalı bütün cihazlara aynı anda olmasa bile
0zaydin
Active Level 4
Galaxy S
Hocam evet dediğinde haklısın apple tabi ki cihaz sayısı az olduğu için daha hızlı veriyor güncellemeyi ama Samsung'da en azından hani bir gün s serisi diğer hafta a serisine eşzamanli verse müşteri gözünde daha kıymetli olur.

Adamlar yeni seri çıkar çıkmaz bir önceki seriyi bile gözden çıkarıyor izlenimi oluşturdu mesela bende.

Hani s serisi bir cihaz zaten apple fiyatları ile kafa kafaya o ayrı bir durum.
Motun
Expert Level 1
Galaxy S
Aynen en azından onuda yapamıyorsan kesin güncelleme takvimi yayınla insanlar bilsin. 😊
0zaydin
Active Level 4
Galaxy S
Bak aynen dediğin de doğru hocam bir takvim yayınlamak bu kadar mı zor
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Katılıyorum 👏😊
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Çok haklısınız , keyiflerine göre güncelleme veriyorlar
Ceyaca
Active Level 8
Galaxy S
24 ekimde 280 mb güvenlik yaması geldi. 3 ay sonra 24 ocakta gelmeli ama tık yok. Geçen seferde 90 yerine 126 günde gelmiş ti..