Original topic:

Samsung Experience ömrü neden kısa oldu?

(Topic created on: 04-04-2025 06:27 PM)
408 Views
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
Galaxy S

2016'da piyasaya sürülen TouchWiz ve One UI arasındaki sürüm olan ve oldukça fütüristik görünen bir arayüzdü. Bence çizgili tasarım dili hala çok güzel. Tabi başka fikirlere de saygı duyarım. 2018'de halefi One UI çıktı. Peki neden bu kadar hızlı geliştirilmesi durduruldu ve unutuldu? Sadece 2 sene ayakta kalabilmiş.

image

10 Comments
MAGNÉT
Active Level 6
Galaxy S
Bu işletim sisteminde Cihazlar cayır cayır yanıyordu Başka sorunu varsa bilemiyorum Ama benim eski cihazım experienceden one ui'ye geçiş yaptigin da ısınma Ve Batarya sorunlarının Çözüldüğü ve cihazın rahatladiğini **bleep** etmiştim
Ryder-A34-5G
Expert Level 5
Galaxy S
Bleep demek nedemek acaba
MAGNÉT
Active Level 6
Galaxy S
Yazdığım kelimeyi küfür veya argo kelime olarak algılıyor Halbuki Ayrım kelimesinin eş anlamlısını yazmak istemiştim bu sorun 3,4 seneden beri çözülmedi
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Aralara nokta koyarak yazararak çözebilirsiniz.
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
F-a-r-k olarak yazarsanız sansür olmuyor. İngilizcedeki argo küfür ile benzediği için engelliyor.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
TouchWiz Experince arayüzü bir deneyim için yapılmış bir test arayüzü diyebiliriz .Hepsi One UI için ön hazırlıktı bence
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Bence de öyleydi katılıyorum. Hatta One UI ilk alpha sürümlerinde Experience 10 olarak adlandırılıyordu.
Galaxy S
Ben Touchwiz UX kullandım gayet iyiydi ama Touchwiz UX muydu bilmiyorum (S3 TouchWiz'i) Experience olarak J4 kullandım sanki o arayüzler daha güzeldi.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
S3 zamanları çok özellik vardı ama bir hayli bloatware doluydu. Grace UX ile birçok uygulamayı kaldırmışlardı. Experience benim için en güzel arayüzlerdendir. Ama Android sürümü çok eskidi:(
0 Likes