Original topic:

Samsung Dur Artık yahu

(Topic created on: 4 weeks ago)
202 Views
ys_dag
Active Level 6
Options
Galaxy S

adamlar inavasyon yapamıyor olabilir tamamda özellikleri niye kaldırıyolar  watch 8 classic alcaktım ters şarj özelliği yok watch 6 classic alcam bu yüzden ve s25U'da bt s pen özelliğini flnda çıkarıyolar 

s5 de taaa kaç tıl önceki telefonda olan özellikler **bleep** yok kardeşim anlam veremiyorum 
6 Comments
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Galaxy S
Zfold6 da getirdikleri ve bence çok güzel bir teknoloji olan ekran altı kamerayı geliştirmek yerine fold7 de eski sisteme döndüler, s21ultranın baz versiyonunda bile 16ram varken 22ve sonrasında 12ye geri döndüler say say bitmez
_ak24_
Active Level 7
Galaxy S
Zaten saat kaç mah kapasiteli de sorf o yüzden watch 8 den vazgeçiyorsunuz ki, onun yerine 8 + powerbank alın daha mantıklı
0 Likes
ys_dag
Active Level 6
Galaxy S
yanımda powerbank bulundurmak zorunda değilim ve niye böyle bir güzel özellik varken kaldırsınlarki?
0 Likes
_ak24_
Active Level 7
Galaxy S
Saati daha uzun süre kullanmak için, çünkü şu anda hem internette hem çevremde konusy açılınca ilk şikayetlerden biri saatin şarjının 1-2 güne bitmesi, bu yüzden yapılmış olabilir
0 Likes
CetinCihan
Active Level 6
Galaxy S
bazı özellikleri iyileştirmek için diğerlerini kısıtlamak veya kaldırmak zorunda kalabiliyorlar örn pil işlemci soğutma vb yi çünkü cihazda yer kaplar s pen ve bluetooth sensörleri.. ancak son kullanıcı yerine doldurulan birşey göremiyor bu da can sıkıcı kaldırılan özelliklerin yerine pek birşey gelmiyor
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
7 dede yok malesef o ters saat