Original topic:

Samsung Dex Nasıl Kullanılır?

(Topic created on: 10-30-2025 10:51 PM)
258 Views
liang222
Active Level 4
Options
Galaxy S

Dostlar Selamlar Windows oyuncu bilgisayarımda Samsung Dex özelliğini kullanmak istiyorum fakat önceden kablolu bağlantı yapıp çok hızlı ve çok akışkan bir şekilde kullanım mevcutmuş Fakat şu anda sadece kablosuzmuş ve Bilgisayarıma bağlandığım zaman şöyle bir ekran geliyor karşıma altta göreceğiniz gibi ve klavyemden ALT+TAB yaptığımda telefonumda Açık olan sekmeler arasında geçiş yapıyor yani windows'ta yapması gereken bir şey telefonumda yapıyor veya klavyemde Windows tuşuna bastığım zaman telefonumda bildirimler sekmesitelefonumda Açık olan sekmeler arasında geçiş yapıyor yani windows'ta yapması gereken bir şey telefonumda yapıyor veya klavyemde Windows tuşuna bastığım zaman telefonumda bildirimler sekmesi açılıyor ve görmüş olduğunuz ekranda Ne yaparsanız yapayım hiçbir şey değişmiyor bunu Optimize ve güzel bir şekilde kullanmak istiyorum Cihazım s25 Ultra

image

15 Comments
Galaxy S
Bu konuda bilgim yok ama diğer sorunuza cevap vereyim expert raw galaxy store da
0 Likes
liang222
Active Level 4
Galaxy S
Expert raw mı? Doğru söylediğinize Emin misiniz Çünkü ben uygulamanın tamamen kamera uygulaması ve farklı kamera çekim modlarının olduğu bir uygulamadır Ben böyle biliyordum O uygulamayı
0 Likes
Galaxy S
Evet öyle... geçen gün expert raw nasıl indirebilirim diye soru sormuşsunuz ona istinaden dedim galaxy store da diye
0 Likes
liang222
Active Level 4
Galaxy S
Hocam bu konuyu yazmanızın bir mantığı yok yanlış anlamayın çünkü bu konu ve gönderi içeriği tamamen farklı şeyler Bunun için bana özelden yazabilirsiniz veya o gönderiye zamanında yazabilirdiniz gönderi kilitlendiği için büyük ihtimalle O gönderiye yazamadınız fakat üstünden günler Geçmiş çünkü yani Buraya yazmanız biraz saçma ve komik geldi yanlış anlamayın
0 Likes
Galaxy S
Evet öyle oldu... şimdi isminizi gördüğüm için hatırladım yazayım dedim saçma geldiyse birdaha yazmam sorun yok
0 Likes
liang222
Active Level 4
Galaxy S
Bu kadar Alıngan bir tavıra sahip olmanıza gerek yok hocam Burası bir forum ve Forum kuralları gereği bir gönderinin altına gönder ile alakalı bir şey yazılır biri gönderinin altına gönderiyle Alakasız bir şey yazıldığı zaman bu tamamen ban sebebidir.
Iyi niyetli olduğunuzu bildiğim için Tabii ki de raporlamadım ve raporlamayacağım Fakat bu kadar Alıngan olmanıza gerek yok yanlış anlamamanız gerektiğini söyledim sadece bir özeleştiri
0 Likes
Galaxy S
Hayır aksine hiç alınmadım 🤔 neden alındığımı düşündunuz ki..? bu arada raporlayabilirsiniz zaten böyle bir forumdan banlanmak aslında bir madalya gibi 😂
0 Likes
liang222
Active Level 4
Galaxy S
Hocam madalya olarak görebileceğiniz kadar güzel bir şeyse uygulamanın üstüne basılı tutup kaldır diyebilirsiniz yani zor bir şey değil ayrıca alındığınızı düşünmemin sebebi zaten yazmış olduğunuz içeriğin kendisi Çünkü bir daha yazmayın gibi bir ibare yok ortada siz kendiniz söylediniz bunu ve ben de ona istinaden böyle bir cevap verdim ve bir de genel Forum kurallarını hatırlatmak istedim yani
0 Likes
Galaxy S
Evet o kadar güzel birşey ama bu forumun bir muadilinin olmadığı da bir gerçek.. en azından şuan kullandigim samsung odaklı olani yok orada birdaha yazmam derken geç ve farklı bir konuda cevap verdigim icin kendimi komik ve sacma duruma düşürmem demek istedim 🤔
0 Likes