Original topic:

Samsung Cihazlardaki Animasyonlar

(Topic created on: 04-28-2026 09:01 PM)
160 Views
Rentr
Active Level 4
Options
Galaxy S

Selamlar bugünlerde çokça kez farkettiğim bir şey var samsung telefonlarda. Çoğu çinli üretici ve apple cihaz içi animasyonlarda yumuşak, göze hitap eden ve en önemlisi geçişleri güzel animasyonlar kullanıyorken samsungu ben bu konularda eksik buluyorum. Aslında benim için çok fazla önemli değil ama son zamanlarda s26 serisinde ciddi fiyat artışları olması ve artık cihazların bu tarz animasyonları kaldıramama gibi bir durumunun olmadığınıda biliyoruz. Eğer ki one ui 9 da bu işe detaylı girmezlerse çinlilerin telefonlarına geçmemek için ne sebep kalıcak? Yıllardır yazılım yazılım dedik 3 4 yıl sonra onlarda 7 yıl gibi uzun destekler verirlerse ve bu işte çok profesyonelleşirlerse kesinlikle samsungta kalmak mantıklı olmayacak.

Sizler ne düşünüyorsunuz azcık yorumlarda tartışalım
2 Comments
Galaxy S
Şuan animasyon estetik optimizasyon konusunda en leş arayüz zaten samsung açık ara
Rentr
Active Level 4
Galaxy S
estetikte bence problem yok samsung onden bakildiginda herhangi bir cihazinin samsung oldugunu belli etmek istiyor ki cinli markalarin appleye benzemesi bana ayrica kotu geliyor ama animasyon konusu bence cok haklisiniz eksik hissetiriyor. optimizastona pek bir sey diyemiyorum 3 yil s21 fe kullandim 1 gunu hala 3. yilinin sonunda cikariyordu ki suan dukkan telefonu oldu kendisi hala rahat 1 sarj ile gunluk yetiyor