- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
➔➔➔
Zamanında S22 kullanıp pilinden çok çeken birisi olarak size görüp görebileceğiniz en iyi ayarları vericem güç tasarrufu modunda 120 Hz kullanmayı ve düz S serilerinde çözünürlüğü HD+ yapmayı göstereceğim en önemliden en önemsize sıralıyorum şuan güncel olarak S25 kullanıyorum başlayalım.
En Aşşağıda Ayarları Resim Olarak Gösterdim
➔➔➔
➔➔1* GalaxyMaxHz
burdan indirip kuruyorsun direkt apk olarak kurulmuyor youtube uzerinden nasıl kurulacağına bakabilirsin
bu uygulama sayesinde normalde 120 hz ve 60 hz kullandıgınız ekranı istediginiz hz ' e ayarlayabiliyorsunuz ve güç tasarrufu açıkken 120 hz kullanabilirsiniz ben ayarları göstereceğim şimdi bu ayarı açın
➔GalaxyMaxHz 1.Ayar
ilk ayarımız güç tasarrufu modu açıkken bildiginiz gibi 120 hz kullanamıyorsunuz eğer bu ayarı açarsanız güç tasarrufu modu açıkken 120 hz kullanabileceksiniz
➔GalaxyMaxHz 2 .Ayar
ekstra bölümüne girin bildiginiz gibi düz s serilerinde ekran çözünürlüğünü düşüremiyorsunuz plus ve ultra serilerinde hd+ fhd+ bu şekilde değiştirebiliyorsunuz biz daha çok ekran süresi almak istediğimiz için hd+ a ayarlıyoruz
➔GalaxyMaxHz 3.Ayar
varsayılan yenileme hızları buradan 120 hz kullanmak istemiyorsanız 60 hz de çok yavaş geliyorsa 80 10-80 hz arasına ayarlayın bende 80 hz kullanıyorum
➔GalaxyMaxHz 4.Ayar
aod/ekran kapalı hz
bu ayarı açın ve 10 hz' e düşürün
➔GalaxyMaxHz 5.Ayar
ekran kapalı kısmına geçin buradaki üç ayarıda açın ekran kapalıyken güç tasarrufu açık senkronizasyonu otomatik olarak kapat açık hızlıca doze moda giri açın ilk mw gecikmesini 120dkya çekin
2*Pil➔Arka Plan Kullanım Sınırları➔Derin Uykuya Alınmış Uygulamalar
buradan benim gibi çok uygulama kullanan varsa derin uykuya alsın bildirim gelmesini önemsemediğiniz uygulamaları derin uykuya alırsanız bildirim gelmeyecek çünkü bende 166 adet uygulama derin uykuda derin uykuya aldıgımızda uygulamalar arka planda çalışmıyor bu şekilde pil tasarrufu sağlıyoruz
3*Ayarlar➔Google➔Tüm Hizmetler
buradan
Cihazlar➔Etrafımdaki Cihazları Tara➔Bu ayarı Kapatın
Kullanım Ve Teşhis Bilgileri➔Kapat
Bilinmeyen Takip Uygulamaları➔Kapat
Cihaz Takip Merkezi➔Kapat
Konum Doğruluğu➔Kapat
4*Ayarlar➔Performans Profili➔Düşük Seviyeli
5*Ayarlar➔Bağlantılar➔Diğer Bağlantı Ayarları➔Yakındaki Cihazları Tarama Kapatın
6*Ayarlar➔Kilit Ekranı Ve AOD➔ Always On Display ben şahsen kapalı tutuyorum çok pil tüketiyor kapatın
7*bunu yapmanızı önermiyorum pek ama önemli bir faydası var ekran süresine Ayarlar➔Geliştirici Seçenekler➔Arka Plan Uygulama Sınırı 2 yapın arka planda max 2 uygulama çalışabilecek bu sayede pil tasarrufu yapmış olacaksın
en önemli ayarlar bunlardı diğer ayarları yazmadım farkettirmeyecek detaylar çünkü pil kullanımında bu ayarları yaparsanız pil ömrünüzde ciddi bir artış olacaktır.çok detaylı anlatmadım üşendim şahsen o yüzden idare edin
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-18-2025 01:32 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-18-2025 03:20 AM in