cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Care+

(Topic created on: 06-18-2024 01:33 PM)
314 Views
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba, herkese iyi bayramlar. Telefon için 5999TL gibi bir ücret ödeyerek satın almayı düşünüyorum. Yalnız sigorta süresi 1 yıl diyor. Sorum şu, mesela bu 1 yıl içinde telefonu ben hiçbir şekilde garantiye göndermedim diyelim bu telefonun garantisini ek mi oluyor yani 2 yıllık garanti süresi 3 yıla mı çıkıyor? İşleyiş nasıl?
6 Comments
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Telefonu satın alalı 4 gün oldu aldığım telefon da ucuz bir ürün olmadığı için böyle birşey düşündüm. Normalde daha önceki telefonlarıma (s20fe, a70) böyle bir sigorta düşünmedim ve bir sorun da görmedim garantilik bir durumda cihazını ücretsiz bir şekilde onardılar. Ve evet dediğiniz gibi bu sigorta tutarının onda biri fiyatına samsungun orj. Şeffaf kılıfını satın aldım telefonu aldığım gün...
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam kaskodur bu. Ekranınıza zarar geldiğinde normalde kullanıcı hatası olsa bile ücretsiz değişim yapılıyor.
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Sadece ekran için geçerli değil benim söylediğim.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben örnek verdim hocam. Cihazın her parçası için geçerli bu. Pahalı evet ama insanın başına ne geleceği bilinmez
0 Likes
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
1 yıl için pahalı bir tutar değil mi sizce? 2 yıl olsa bence gayet makul. 1 yıl içinde ürüne birşey olmadı diyelim boşa verilmiş bir 5999TL bence
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kesinlikle çok pahalı. Belkide yerel bir fiyatlandırma değildir hocam
0 Likes