cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Care 3 Aylık Ekran Koruma Sigortası Aktive Edilmiyor!

(Topic created on: 02-22-2023 09:41 PM)
596 Views
ugur_tunc
Active Level 5
Options
Galaxy S

S23 Ultra 512 GB cihazımla birlikte lansmana özel 3 aylık ekran koruma sigortası hediye edildi ama nasıl aktif hale geleceği konusunda Samsung TR müşteri hizmetleri dahil kimse birşey bilmiyor.

Müşteri hizmetlerine geçen perşembe günü ulaştım. Arkadaşlar aktifleştirmek için sizi arayacaklar dendi.. ama bugün Çarşamba bitiyor.. yarın perşembe.. bir hafta oldu.. biri bir bilgi versin çözüm sunsun lütfen.. lansman zamanı bu hediye ve promosyon işleri neden hep böyle problemli oluyor. Samsung Türkiye tüm operasyonlarını baştan aşağı kontrol etmeli.. azıcık olsun forumları takip etse tüm sorunlarını çözer aslında..
9 Comments
Arhantzo
Active Level 6
Galaxy S
promosyon size nasıl iletildi.
ugur_tunc
Active Level 5
Galaxy S
Sipariş kargosunun içerisinde bir barkod iletildi.. o kadar.. ama kimse bu kodu nereye gireceğimi söyleyemedi. Sormama karşılık. Siz zahmet etmişsiniz çok sağolun. SAMSUNG Türkiye'den bir yanıt bekliyorum ama 1 hafta oldu.. hımm sen çok meşgulsün galiba neyse diyesim geliyor müşteri hizmetlerine :)
0 Likes
Arhantzo
Active Level 6
Galaxy S
barkodu okutunca herhangi bir yere atmıyor mu
ugur_tunc
Active Level 5
Galaxy S
Yok denedim.. bir yere göndermiyor.. geçen sene kampanya zamanı diye bir uygulama vardı.. oradan aktifleştirmiştik ve members uygulamasında destek bölümünde görünüyordu.. aslında benle beraber bu hediyeyi alan herkes merak ediyor.. burada da sağolsun modlardan biri iletişim bilgilerimi aldı ama sanırım henüz bir bilgi yok.. zaten 3 ay geçecek galiba böyle :)
0 Likes
Arhantzo
Active Level 6
Galaxy S
o uygulama bizim ülkemizde yok şu anda sanırım size kolay gelsin o zaman beklemekten başka bir çözüm yok sanırım
ugur_tunc
Active Level 5
Galaxy S
Destek için teşekkür ederim yine de.. gelişme olursa paylaşırım
0 Likes
Arhantzo
Active Level 6
Galaxy S
böyle bir belge buldum biraz eski sanırım ama kosullar s23 için de geçerlidir diye tahmin ediyorum.Screenshot_20230224_145740_Samsung Notes.jpgScreenshot_20230224_145749_Samsung Notes.jpgScreenshot_20230224_145755_Samsung Notes.jpg
Arhantzo
Active Level 6
Galaxy S
tahminimce promosyon cihazin imeisi üzerine kayıtlı olabilir bence normal bir şekilde care+ alırmış gibi işlem yapmalısınız
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ugur_tunc,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz. Yetkili birimlerimiz tarafından talebinize yönelik en kısa sürede geri dönüş yapılacaktır.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes