cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Bixby'i Rafa Kaldırmış Görünüyor

(Topic created on: 3 weeks ago)
411 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

S25 serisi ile birlikte artık Gemini varsayılan gömülü asistan olarak geliyor. Samsung ile Google işbirliği sonucu artık ilerleyen yıllarda daha fazla Google yapımı ürünler göreceğiz gibi görünüyor. Bixby ile ilgili de Türkçe dil desteği bekleyenler varsa hiç beklemesinler. 

image

21 Comments
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
Yazık oldu
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle maalesef ki. Mesajlaşma uygulaması olarakta Google mesajlar varsayılam geliyor. Kendi kimliğini kaybediyor
Galaxy S
Ceo değişmesi lazım artık
AlperGüler
Expert Level 1
Galaxy S
Google a bağlanmışlar iyice büyük ihtimal google demişki samsunga sen benim altyapımı kullanıcaksan o zaman da asistanımıda kullancaksın
Galaxy S
Bixby'i rafa kaldırmak yerine geliştirip türkçe dil ekleyebilirler mesela.
THE_ORDER_S23FE
Active Level 10
Galaxy S
7 yıl boyunca Türkçe gelecek dediler gemini geldi onun yerine😂 acaba yazılım olarak android 15 alacak cihazlarda bixby kalkar mı ki
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Kalkmaz durur yine ama geliştirmesi durdurulur. Android 16 ile kalkar belki. Samsung şu anda Google'ın ekmeğini yiyor hiçbir yenilik yapmadan. S25 serisinde tanıttığı bütün yapay zeka özellikleri zaten geçen yıl Google pixel serisinde tanıttı. Samsung artık yenilikten uzak hazıra konan bir firma oldu. Her şeyde tembelleştiler
sinankayadag
Active Level 4
Galaxy S
Rehber ve mesajlar gibi Samsung un kendi uygulaması kaldırılırsa iPhone a geçerim çok net söylüyorum. Ben Samsung kullanıyorum ve arayüzüm de ki uygulamalarımı neden diğer android telefonlar ile paylaşayım ki ? Kendine has olmalı.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen öyle