cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Bixby Türkçe Dil Desteği Hayal

(Topic created on: 12-09-2024 07:35 PM)
156 Views
hasan4971
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung 7 yıl önce telefon modellerinde yüklü olarak gelen Bixby 'e Türkçe dil desteği getirmemek haklı. Türkçe dil desteği olmadan da koştura koştura Samsung telefon alıyoruz. **bleep** etmek lazım. Samsung Galaxy S25 modellerini **bleep** edilse bakın bakalım nasıl bixby e Türkçe dil desteği gelir.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Zaten gelen yapay zeka üzerinden sayfa çeviri özelliği de İngilizce den Türkçe ye çeviri de olduğu için asla gelmeyecek diyebiliriz

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Unkn6wn
Active Level 4
Galaxy S
Samsung'un Bixby'den vazgeçmeyi planladığını biliyorum. Bu konuda daha fazla bilgi edinmek için bu paylaşımı inceleyebilirsiniz.
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Samsung-Gemini/td-p/17593982?src=ShareByUserCM
hasan4971
Active Level 1
Galaxy S
O zaman Samung Türkiye Müşteri Hizmetleri müşterileri kandırıyor. TÜrkçe dil desteği gelecek diyorlar.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet, Bixby güncellenecek fakat Türkçe dil desteği hakkında bir bilgiye sahip değilim. (Ne zaman güncellenir bilmiyorum..)

Bixby'nin Türkçe dil desteği sunup sunmadığı konusunda bilgisi olan varsa, kaynağıyla birlikte belirtirse sevinirim. 🙏
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Arkadaşlar bixby Türkçe dil desteği almayacak siz de biliyorsunuz ve ısrarla geldi mi ne zaman gelecek türü paylaşımları sürekli görüyoruz artık sizde almayacak diye bakarsanız buna benzer paylaşımları yapmazsınız
0 Likes
samsa-s900
Active Level 5
Galaxy S
Bu yüzden İngilizce ogrendim
0 Likes
thracianS24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Alcak olsaydı şimdiye kadar 10 kere alırdı
0 Likes
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Zaten gelen yapay zeka üzerinden sayfa çeviri özelliği de İngilizce den Türkçe ye çeviri de olduğu için asla gelmeyecek diyebiliriz
0 Likes