Original topic:

Samsung Benim için Hayal Kırıklılığı Oldu

(Topic created on: 07-24-2025 01:42 PM)
503 Views
Emirss
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, ben Samsung S24 Ultra cihaz aldım. Eskiden beri Apple kullanıcısıyım. iPhone Pro modellere bütçe yetmediğinden 16 yerine S24 Ultra aldım. Aktarım vesaire yaparken memnundum, ekran çok akıcıydı. iPhone 11 kasıyor gibi geldi başta ama sonradan yazılımsal ve optimizasyon sorunları yaşamaya başladım. Mesela ilk aldığım süreçte Google Asistan bozuktu, çalışmadı. Uğraştık, aradık Samsung'u, çözemedi, sıfırla dedi. Cihazı sıfırladım, yine çözemedik. Üstüne silinen verilerim de cabası. Onu geçtim, sıfırlamak da çözmedi. Servise gönderin ya da Gemini kullanın dedi. Gemini kullanmaya başladım. Neyse, son günlerde Instagram'da optimizasyon sorunları yaşadım. Böyle bazen story'de siyah ekran, öne çıkanlara galerimden kapak fotoğrafı seçememe gibi saçma sorunlar yaşadım. Ondan dolayı yine Samsung'u aradım. Veriyi sil, önbelleği temizle gibi basit öneriler sundu ama hiçbir işe yaramayınca dedi, sıfırla, çözülmezse servise gönder. Ya abi, bir cihazda sorun çözmek için sürekli sıfırlayacak mıyız? Sözün özü, birkaç gün çözüm bulmaya çalışacağım, bu sorunu çözemezsem iPhone 16'ya geçeceğim.

Aklıma geldikçe yazıyorum mesela Instagram şifremi kaydetmemiş. Samsung Pass şifreyi girince bana diyor ki "Kaydedelim mi?" Kaydet diyorum. Sil yükle yaptım Instagram'ı, yine Samsung Pass'te yok, şifre kaydetmemiş abi. Neden soruyorsun kaydetmeyeceksen? Her yeri hata dolu.

Ekran koruyucu takıyorum, parmak izi aşırı kötü oluvor. Ekran koruyucu takmasak ekrana zarar gelse çok maliyetli, bilemiyorum gerçekten.
36 Comments
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Şahsen pahalı, evet, ama kusursuz bir yazılımı var. Hard reset ne bilmiyorum ama çok fazla bilgi var cihazda, WhatsApp konuşmalarım silinir diye uğraşmadım. Önemli bir problem olsa tamam ama alt tarafı bir uygulamanın problemi, hard resete ne kadar lazım olur ki?
0 Likes
starryblack
Active Level 9
Galaxy S
Yazilimi kusursuz degil,hicbir zaman da olmadi
0 Likes
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy S
İnstragamda ki sorunu samsunga yıkmak da güzel kafa 😂 😂.Beğenmiyorsan geç elmaya.Elinde ki cihazı alamayanlar var.Şükretmen lazım.Ufacık hata yüzünden samsungtan vazgeçmek ise aşırı saçma elinde ki cihaz amiral cihaz,cihaza ayıp edersiniz yani
0 Likes
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Instagram her cihazda aynı mı sanıyorsun sürümleri? iPhone'da yaşamadığım sorun Samsung'da yaşanıyorsa veya Huawei'de olmayan bir sorun Samsung'da varsa sence burada başka bir sıkıntı yok mu?
0 Likes
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy S
Güncellemeyle düzeltilir niye taktınız bu kadar acaba?
0 Likes
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Çünkü işim için kullanıyorum ve günümün yarısı instagramda geçiyor.
0 Likes
Burak_A35_5G
Expert Level 2
Galaxy S
Anladım.Hayırlısı olsun
0 Likes