Original topic:

Samsung Benim için Hayal Kırıklılığı Oldu

(Topic created on: 07-24-2025 01:42 PM)
502 Views
Emirss
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, ben Samsung S24 Ultra cihaz aldım. Eskiden beri Apple kullanıcısıyım. iPhone Pro modellere bütçe yetmediğinden 16 yerine S24 Ultra aldım. Aktarım vesaire yaparken memnundum, ekran çok akıcıydı. iPhone 11 kasıyor gibi geldi başta ama sonradan yazılımsal ve optimizasyon sorunları yaşamaya başladım. Mesela ilk aldığım süreçte Google Asistan bozuktu, çalışmadı. Uğraştık, aradık Samsung'u, çözemedi, sıfırla dedi. Cihazı sıfırladım, yine çözemedik. Üstüne silinen verilerim de cabası. Onu geçtim, sıfırlamak da çözmedi. Servise gönderin ya da Gemini kullanın dedi. Gemini kullanmaya başladım. Neyse, son günlerde Instagram'da optimizasyon sorunları yaşadım. Böyle bazen story'de siyah ekran, öne çıkanlara galerimden kapak fotoğrafı seçememe gibi saçma sorunlar yaşadım. Ondan dolayı yine Samsung'u aradım. Veriyi sil, önbelleği temizle gibi basit öneriler sundu ama hiçbir işe yaramayınca dedi, sıfırla, çözülmezse servise gönder. Ya abi, bir cihazda sorun çözmek için sürekli sıfırlayacak mıyız? Sözün özü, birkaç gün çözüm bulmaya çalışacağım, bu sorunu çözemezsem iPhone 16'ya geçeceğim.

Aklıma geldikçe yazıyorum mesela Instagram şifremi kaydetmemiş. Samsung Pass şifreyi girince bana diyor ki "Kaydedelim mi?" Kaydet diyorum. Sil yükle yaptım Instagram'ı, yine Samsung Pass'te yok, şifre kaydetmemiş abi. Neden soruyorsun kaydetmeyeceksen? Her yeri hata dolu.

Ekran koruyucu takıyorum, parmak izi aşırı kötü oluvor. Ekran koruyucu takmasak ekrana zarar gelse çok maliyetli, bilemiyorum gerçekten.
FurkanS24U
Active Level 6
Galaxy S
2 sn bi bekleme ardından resim seçebiliyorum. O kadar bekleme olmadı 2 3 defa denememe rağmen
0 Likes
FurkanS24U
Active Level 6
Galaxy S
Ayrıca her sorunda sıfırlamanıza gerek yok genel bi algı oluşmuş gibi her soruna sıfırla diyip geçen kesim çok. Faydası vardır illaki ama ben yapmıyorum şahsen
0 Likes
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Bu algı bence en çok samsungun çok bilgili destek ekibinde var.
0 Likes
KrDdS23
Active Level 8
Galaxy S
Proton Pass tavsiye ederim şifre kaydedici olarak
0 Likes
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Tek sorunum o değil.
0 Likes
starryblack
Active Level 9
Galaxy S
Ekstrem hatalar olmus sende de he.ultralar en ust seviye cihazlardir aslinda ama seninkisini yazilimsal gibi gorunuyor.hard format denemis miydiniz?
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Bendeki şansa ancak ekstrem olur zaten, gökten S25 Ultra yağsa bana S3 Mini gelir.
0 Likes
starryblack
Active Level 9
Galaxy S
S3 mini iyiydi ya zamaninda o kadar da gommeyelim
0 Likes
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Hocam şaka bir yana, ben bu sorunu çözemezsem 60 Hz ve 128 GB iPhone'a döneceğim. Genel görüşe göre tek çözüm öneriniz One UI 8'yı beklemek mi? Kesin değilken çözülme olasılığı, cihazım yeniyken iyi fiyattan satıp iPhone'a geçeyim diyorum.
0 Likes
starryblack
Active Level 9
Galaxy S
Bence gecmeyin,iphone kadar uyuz eden bir cihaz yok.hem gereksiz pahali hem de ozgur degilsiniz.ui8 i beklemek de cozum degil ui7 de bile gayet iyi calismasi lazim cihazin.dedigim gibi hard reset atin 1 hafta sonra kendine gelmezse o zaman karar sizin
0 Likes