Original topic:

Samsung Benim için Hayal Kırıklılığı Oldu

(Topic created on: 07-24-2025 01:42 PM)
501 Views
Emirss
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, ben Samsung S24 Ultra cihaz aldım. Eskiden beri Apple kullanıcısıyım. iPhone Pro modellere bütçe yetmediğinden 16 yerine S24 Ultra aldım. Aktarım vesaire yaparken memnundum, ekran çok akıcıydı. iPhone 11 kasıyor gibi geldi başta ama sonradan yazılımsal ve optimizasyon sorunları yaşamaya başladım. Mesela ilk aldığım süreçte Google Asistan bozuktu, çalışmadı. Uğraştık, aradık Samsung'u, çözemedi, sıfırla dedi. Cihazı sıfırladım, yine çözemedik. Üstüne silinen verilerim de cabası. Onu geçtim, sıfırlamak da çözmedi. Servise gönderin ya da Gemini kullanın dedi. Gemini kullanmaya başladım. Neyse, son günlerde Instagram'da optimizasyon sorunları yaşadım. Böyle bazen story'de siyah ekran, öne çıkanlara galerimden kapak fotoğrafı seçememe gibi saçma sorunlar yaşadım. Ondan dolayı yine Samsung'u aradım. Veriyi sil, önbelleği temizle gibi basit öneriler sundu ama hiçbir işe yaramayınca dedi, sıfırla, çözülmezse servise gönder. Ya abi, bir cihazda sorun çözmek için sürekli sıfırlayacak mıyız? Sözün özü, birkaç gün çözüm bulmaya çalışacağım, bu sorunu çözemezsem iPhone 16'ya geçeceğim.

Aklıma geldikçe yazıyorum mesela Instagram şifremi kaydetmemiş. Samsung Pass şifreyi girince bana diyor ki "Kaydedelim mi?" Kaydet diyorum. Sil yükle yaptım Instagram'ı, yine Samsung Pass'te yok, şifre kaydetmemiş abi. Neden soruyorsun kaydetmeyeceksen? Her yeri hata dolu.

Ekran koruyucu takıyorum, parmak izi aşırı kötü oluvor. Ekran koruyucu takmasak ekrana zarar gelse çok maliyetli, bilemiyorum gerçekten.
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Hayır yaşamadım. Daha önce değiştirmiştim.
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
One uı8 nasıl indirdiniz?
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
XDA forumda her hafta yeni test sürümleri sızdırılıyor. Bu işlerden pek anlamıyorsanız hiç bulaşmayın derim. Sonrasında stabil sürüme geçilmesi biraz uğraştırıyor.
yusufi1782
Active Level 6
Galaxy S
Instagramda yaşanan sorunlar icin samsunga değilde instagrama ulaşmanız daha mantıklı degilmi
0 Likes
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
İnstagram'a ulaşılamıyor fakat ulaşılsa bile bu sorun sadece S24 Ultra'da olması sence cihazda mı arıza yaratır, sorunu uygulamada mı? Optimizasyonla alakalı ekran yükleniyor da kalıyor, bunun başka cihazda olmuyorsa ne alakası var Instagram'la?
0 Likes
yusufi1782
Active Level 6
Galaxy S
One ui 7 den sonra instagram da cok fazla sorun yaşayan oldu ama bunlar telefon güncellemesiyle degil instagram guncellendikten sonra düzeldi yani sebebi instagram bence ama siz bilirsiniz
FurkanS24U
Active Level 6
Galaxy S
İnstagramı beta versiyonunu yükleyin benzer sorunlar bende bu şekilde çözülmüştü
0 Likes
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Yükledim fakat bişey olmadı, en sinir eden şey şu: Instagram'da öne çıkanlar kısmına girdiğimde kapak fotoğrafını galerimden seç diyerek ilerliyorum ama yükleniyor ve 1 saat bekletiyor, daha beklesem bekletir.
0 Likes
FurkanS24U
Active Level 6
Galaxy S
Bakayım bende
0 Likes
Emirss
Active Level 3
Galaxy S
Dönüş bekliyorum.😊
0 Likes