Original topic:

Samsung İkilemi

(Topic created on: 10-11-2025 11:01 PM)
149 Views
m_j_r
Active Level 6
Options
Galaxy S

İyi akşamlar arkadaşlar geçen arkadaşımla bir teknoloji mağazasına gittim, arkadaşımın iphone 12 modeline 20 bin tl teklif verilirken benim s23 15 bin TL gibi bir teklif verdiler. Bu yüzden ülkenin ekonomik durumundan da dolayı bazen iphone daha mı mantıklı demekten kendimi alamıyorum ancak Android özellikle samsung kullanımını da seviyorum. Sizin bu konuda fikriniz nedir?

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
iPhone değerini daha iyi koruduğu için o açıdan daha mantıklı
m_j_r
Active Level 6
Galaxy S
Evet özellikle ülkenin ekonomik durumunu göz önüne alınca daha mantıklı geliyor.
AhmetBlk
Active Level 3
Galaxy S
Ülkenin ekonomik durumu ne alaka anlayamadım. İphone 12 ye evet daha fazla vermişler ama 6 sene öncesinin telefonu. En üst model alabilecek misin satınca. Arada 60bin TL var iphone 17 ile. Ama s23 15e sat 50 bin s25 desen arada 35bin var. Bu da ülkenin ekonomik durumu anlayacağın 😂
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Tebrik ederim🙏Yazacağımı yazmışsınız.
m_j_r
Active Level 6
Galaxy S
Kardeş ben samsung satsam 15 sayıyor diyorum ve bugün s25 alsam ğsyğne 25 koyacağım. Bak s23 diyorum 6 yıl önceki değil. Buradan pay biç
0 Likes
AhmetBlk
Active Level 3
Galaxy S
Kardeş bu bilinen birşey evet iphone daha az değer kaybediyor diye bilinir. İphone alıp 6 sene önceki telefon ile en üstüne geçiş yapman zor diyorum ben de. En üst modeli de samsung daha uygun. Ve bunun ülkenin ekonomik durumu ile alakası yok. Eskisi gibi Android 2 senede çöp diye birşey de yok üst model alırsan tabi. İphone 12 de 15 de 0 aldığında o kadar etmiyor kimse kusura bakmasın. Bu senin tercihin de diyebilirsin o ayrı. İphone 12ye de nasıl 20 vermişler onu da anlamadım. Sanırım 1 2 yıllık telefon
hirailetisim
Active Level 1
Galaxy S

arada yazılım farkı var. tek sorun bu. 

0 Likes