cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Saçmalık*

(Topic created on: 03-02-2025 09:18 PM)
255 Views
TitanCameraMan
Active Level 9
Options
Galaxy S

A56 45 Watt Hızlı şarj desteği ile gelecek.

S25 Ultra 45 Watt desteğe sahip.

1500 euro verip alsığınız cihaz ile 500 dolar mı ne bilmiyorum cihaz aynı hızla şarj oluyor, aferin Samsung.

Bu sene S25 serisi nasıl satıyor anlamıyorum.
S24 ile aynı telefonu çıkardılar. Seneye en azından batarya ve şarj konusunda ciddi bir gelişim göreceğiz. S23 ve S24 kullanıcıları için şimdiden S26 daha mantıklı.

Fold 7 almak istiyordum ama muhtemelen o da çok kötü çıkacak, 4400 Mah batarya ile gelirse ne işime yapacak ki 8.2 inçlik bir ekran?
16 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
S26 Ultra'nın bataryasının artacağı söyleniyor, en az 5.500 mAh olur. Hızlı şarj kapasitesinin de artacağı söyleniyor. Şöyle en az 75W olursa çok güzel olur.
Galaxy S
Muhtemelen 66-67 olur, adaptörker o şekilde satıyor Samsung.

Fold 7'de büyük ihtimalle pil aratmayacak, çünkü cihazı cidden çok ince yapmışlar.
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
65W falan olursa gerçekten saçma olur çünkü artış gerçekten az. Samsung zamanın 15W'dan 25W'a geçiş yaptıki bu yaklaşık %70'lik bir artışa denk geliyor. Daha sonra 25W'dan 45W'a geçiş yaptı ve bu %80'lik bir artışa denk geliyor. Şimdi ise 45W'dan 65W'a geçiş yaparsa gerçekten bu çok az bir artış olur. Dediğim gibi bence Samsung'un en az 75W'a geçiş yapması gerekiyor.
Galaxy S
Dostum ne yazık ki öyle hesaplanıyor bunlar. 25 Watt ile 45 watt arasında %80 **bleep** var fakat, şarj sırasında %10 luk bir **bleep** var 😄

Yeni batarya teknolojisi + 65 watt Şarj ile **bleep** ortaya çıkar, yoksa aynı batarya işe 65 watt Şarj hiç bir anlam ifade etmez.
0 Likes
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
65 olcsk gelen sizintilar o yonde
0 Likes
Galaxy S
Samsung geriye gidiyor 🥺
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Valla arkadaşlar s24ultra kullanıyordum
S25ultra kullanıyorum şimdi
Sizler gibi düşünüyordum ama s24 serisi ile bile alakası yok 25 serisinin
Deneyimlemenizi şiddetle öneriyorum
Galaxy S
Nasıl alakası yok ? Gizlice 5000 Mah bataryayı mı 6000 bin mi yaptılar ? Daha hızlı şarj mı getirdiler ? Farklı kamera sensörleri mi kullandılar ?

One Ui 7 var sadece.
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Basbayağı yok
2 cihazı da kullandım diyorum
Bataryası da s24ultraya göre çok iyi gidiyor, kamerası da s24 ultradan çok çok iyi çekim yapıyor
0 Likes