cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SIZINTI HABERLER DOĞRUYMUŞ

(Topic created on: 03-18-2025 12:25 PM)
354 Views
wirbusiness
Active Level 4
Options
Galaxy S

Tahmin ettiğiniz üzere daha onceki sizintilarda Nisan ayı için samsung yetkilisi konuşmuş ve mart sonu Nisan basi için tarih vermişti. 

Resmi olarak SAMSUNG açıklaması sonucu One UI7 stabil sürümü 7 Nisandan itibaren S24 serisi ile başlayarak sunulacak.

Kaynak 
16 Comments
plochy
Active Level 7
Galaxy S
Samsung a daha güven kalmadı ben güncelleme ekranını görene kadar inanmam malesef
RockCharT
Active Level 7
Galaxy S

Ve yine A serisi yok. Samsung A serisini önemsememeye devam etsin bakalım.

wirbusiness
Active Level 4
Galaxy S
A serisi neden olsun? Maksimum 300 dolarlık telefondan bahsediyoruz adamlarin fiyat politikasi bu begenmiyorsan s serisi almani istiyor.

Bu tıpkı s24 ultra cok köşeli begenmedim demek gibi bir şey, s24+ var hitap etmiyorsa, oda yoksa s23ultra var köşeli.

A serisine burda bir haksızlıktan ziyade ederi kadar pay biçme var. Apple ile karşılaştırmak A serisi cihazlari da yersiz olur zira minimumu 900 dolarlık cihazdir apple.
RockCharT
Active Level 7
Galaxy S
Takvim de bile yok boş boş konuşmayın sizin kafa yüzünden böyle oluyor madem takvim de yer bilr vermeyecek kadar önemsemiyorlar satmasınlar o zaman sanki koskoca firma da 3 5 mühendis çalışıyor gibi konuşuyorsunuz satarken şöyle destek vericez böyle 4 güncelleme alacak demeyi biliyorlar çoluk çocuk yorum yapmayın.
wirbusiness
Active Level 4
Galaxy S
Bizim kafa diye bir sey yok bu Samsungun politikasi dostum. O zaman S serisi niye var ki? Evet koskoca firma evet istese verir fakat adamlarin satis politikasi bu begenmiyorsan git S serisi al diyorlar kisaca. Ayrica sirf bu yüzden A serisinden sogumakta abes 15 bin tl lik cihazdan bahsediyorsun. Muadili ise iphone degil bu örneği vermemenizi isterim😂
0 Likes
RockCharT
Active Level 7
Galaxy S
Hala anlamamakta ısrar ediyorsun. Saçma sapan bir satış politikasını savunuyorsun kendi kendine zaten yeterince bekletmişler siz de diyorsunuz ki politika bu S serisi al diye yapıyorlar hem kendin söyleyip hem normal bir durum gibi konuşuyorsun mesele Apple değil burada. Normal bir güncelleme olsa neyse bunca zamana kadar çoktan bu güncellemenin her seri cihaz için hazır olması gerekiyordu hala daha bekletme peşindeler ben buna laf söylüyorum ama gelde anlat.
wirbusiness
Active Level 4
Galaxy S
Kral senun de anlamadigin sey isin normali bu kim dedi sana A serisi ile S serisi ayni anda almak zorunda? Adamlarin politikasi bu begenmiyorsan S serisi al diyor kisaca ayni seyi 3 kere yazdırdın yarabbi sabır 😂😂

Normali bu çünkü, dunyanin neresinde gördün sen dusuk bütçe cihazi ile son model cihazin ayni anda guncelleme aldığını? Adamlar bu şekilde calisiyor adamlarin calisma şeklinde sikayetcisin sen fakat bunu söylemek yerine bu yanlış niye böyle? böyle olmamasi lazim diyorsun bende 3. Kez adamlar böyle çalışıyor diyorum.

Begenmiyorsan S serisi al.
0 Likes
wirbusiness
Active Level 4
Galaxy S
Benim savundufum bir sey yok olani bu olanini anlattık.
0 Likes
RockCharT
Active Level 7
Galaxy S
Anlamakta problemin var belli. A serisine geçtim diğer S serileri için bile belli değil ama gelde anlat işte. Sana soracak değilim ne alacağımı firma yetkilisi gibi savunma yapıyorsun. Neyse vaktimi çok harcadım zaten.
0 Likes