Original topic:

SERVER KAYİT

(Topic created on: 07-11-2025 08:40 PM)
176 Views
rümeys
Active Level 2
Options
Galaxy S
S24 ULTRA telefonumu BTKye sorgulattım şu anda kullandığım imei de 17 günlük hakkım var diğerindeyse 120 gün hakkım kalmış. Server kayıtları sizce bu yaz açılır mı? 

Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Güncelleme alıyor, sadece güvenli klasör çalışmıyor sanırım
0 Likes
rümeys
Active Level 2
Galaxy S
Ben de biraz araştırdım güvenli klasör Samsung pass gibi uygulamalar çalışmıyormuş sanırım. Server kayıtları çok kısa süreliğine açılıp kapanmıştı 2024 aralıkta sanırım ben yaptıramamıştım çok kısa süreli olduğu için son zamanlarda da Server kayıtları bu sene açılmayacak diyenler de çok umarım açılır ya telefonumu daha bir senedir kullanıyorum satmak zorunda kalabilirim
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Imkan varsa S25 Ultra yd alıp 2 cihaz yapmak daha mantıklı gibi. Sonraki seneye de S24 ultra yı satıp S26 ultra alabilirsiniz 10 ar lira üzerlerine koyup
0 Likes
rümeys
Active Level 2
Galaxy S
Açıkçası imkanım yok eğer 120 günlük süresi bitene kadar Server kayıtları açılmazsa elimdeki cihazı satıp Türkiye cihazı alacağım maalesef her seferinde telefon yenilemek zor olacak öğrenciyim bir de ama yorumunuz için çok teşekkür ederim🙏
Tezcan33
Active Level 7
Galaxy S
Bende aynı durumdayım eylülde kullanım süresi doluyor eğer açılırsa yaptıracağım açılmazsa satmak zorunda kalacağım işin zor kısmı s24 ultra aşırı güzel :)
0 Likes
rümeys
Active Level 2
Galaxy S
Evet öyle gerçekten baya da alışmıştım telefona ama yapacak bir şey yok çok can sıkıcı bir durum gerçekten de :')
0 Likes
Tezcan33
Active Level 7
Galaxy S
Yada satıp gene sıfır bir yd s24 ultra alıp seneye eylüle kadar devam edicez:)
rümeys
Active Level 2
Galaxy S
Ben bu olaydan sonra yd telefona tövbe ettim ya sattıktan sonra her türlü türkiyeden bir cihaz alacağım
0 Likes
Tezcan33
Active Level 7
Galaxy S
Alabiliriz fakat bu bütçeye bu kadar güçlü ve şık bir telefon maalesef alamıyoruz :(
0 Likes
rümeys
Active Level 2
Galaxy S
Evet ben server kayıt için kenara yatırım bile yapmıştım sldhdkdhd şu anda piyasadaki 40 bin TL'lik telefonlara falan bakıyorum inşallah Server kayıtları açılır da satmak zorunda kalmayız
0 Likes