- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
29.10.2022 tarihinde Antalya Vatan Bilgisayar mağazasından 33.898 TL vererek aldığım Samsung Galaxy S22 Ultra telefonumun desenini unuttuğum için telefonum artık kullanılamaz haldedir. Şöyle ki, zamanında o kadar para vererek aldığım telefonu sadece iletişim kurmak için değil, aynı zamanda veri kaydetme, fotoğraf çekme özelliklerinden dolayı tercih etmiştim. Yoksa ki, tuşlu Nokia telefonunu alarak, üstüne son model Canon marka fotoğraf makinesi ve diz üstü bilgisayar alarak da işim görülürdü. Fakat 3 farklı eşya yerine asgari ücretin 7,9 katı ücret ödeyerek aldığım Samsung telefonundan ''kalite'' ve ''Konfor'' beklemekteyim. Çözüm bulmak yerine Samsung müşteri hizmetleri telefonuma erişmem için yetkili servise yönlendirmekte ve içindeki tüm bilgilerin silinmesi suretiyle ancak açılabileceğini söylemektedir. Şimdi çözüm bu mudur yani? İnsanlar ekonomi class ile gitmek varken Business Class'a neden biner? Çünkü arada kalite farkı var. Ya da Tofaş yerine neden BMW alıyor? Çünkü kaliteye para veriyorlar. Halbuki her iki araç da seni gideceğin yere götürür. Ben de aylarca şarjı bitmeyen Nokia telefonu tercih edebilirdim. Ama Samsung'un ''kalitesine'' güvendim. Benim amacın sadece telefonla iletişim kurmak değil, Samsung'un sunduğu sözde kaliteden ve özelliklerinden yararlanmak idi. Bugun gelinen aşamada telefonu çöpe atmaktan başka çarem yoktur. Samsung müşteri hizmetlerinin söylediğine göre 4 Aralık 2023 yılı itibariyle ''güvenlik'' nedeniyle Smart Things Find kilit açma özellikleri kullanımdan kaldırılmıştır. Bunun yerine ''çözüm'' olarak verilerin silinmesini önermektedirler. Benim telefonumun içinde yıllardır biriktirdiğim bilgi/belge/fotoğraf/video'lar silindikten sonra ben sizin telefonunuzu ne yapayım? Ben sırf ''alo'' demek için mi 33.898 TL (1.832 $, ya da 7.9 asgari ücret) para verdim? En kısa sürede bu soruna bir çare bulunmasını talep etmekteyim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-01-2025 11:50 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-01-2025 11:51 PM in