cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNGDAN AYRILIN

(Topic created on: 05-25-2023 12:57 PM)
865 Views
AlperKusc
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba çok eski samsung kullanıcısı olarak son dönemde kullandığım s22 ve watch 4 ile ilgili 2 sindede kasa soyulmaları mevcutsamsung servisler ve m. Hizmetleri kesinlikle ilgilenmiyor samsung eski kalitesini kaybediyor. Yazılacak çok şey var ama samsung yeterince zamanımı çaldı apple ye geçmek istiyorum, samsung markasınında satış sonrası hizmetleri çok kötü eski bir kullanıcı olarak kimseye tavsiye etmiyorum

Resolved!
user6802205
Active Level 6
Galaxy S
note 9 kullanıyorum düşmeye bağlı renk atmaları ve ezilmeleri var onun dışında metali cizmek için zsten ciddi kuvvet uygulanmalı kilifla vs soyulan model olmamali hani s22de falan
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen öyle kardeşim
Galaxy S
Kılıf kullanımı yoksa soyulmalar olabilir bence sonuçta ellerimizi terliyor ve çerçeve boya ile boyanıyor illaki kaldırıyor soyulmalar telefonun görünüşü kötü olur sadece ama telefonlarda en iyisi samsung vazgeçersen bir gün geri dönersin iyi günler
AlperKusc
Active Level 3
Galaxy S
Kılıf kullanıyorum hiç kılıfsız kullanmadım
circless
Active Level 9
Galaxy S
Lansman kılıfı almayıp ucuza kaçarsan böyle olur
0 Likes
desx
Active Level 4
Galaxy S
Karar sizin tabi ki
Hiç biri babamızın şirketi değil, kim daha iyiyse ona gideriz ancak kullandığınız kılıf kalitesi dahi bu durumu etkileyebilir
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Kardeş, insanları Samsung'tan ayrılmaya zorlayamazsın ilk öncelikle memnun olanlar da var memnun olmayanlar da. Üstelik kötü bir yetkili servise denk gelmişsiniz ki bundan şikayetçi olmuşsunuz. Bazı servisler hiç ilgili değil katılıyorum ama iyi servislerde var her Samsung servisi kötü değil sonucunu veriyor bu da. Elmaya geçmek isterseniz geçin sorun yok ama Elmada da sorunlar var Samsung gibi. Kasa soyulması muhabbetine gelecek olursak cihazın garantisi var ise Samsung asıl yetkili servisine yollayın (Kargo ile gönderebilirsiniz.) Kasayı yenisiyle değiştirebilirler. Ama sorununuz Samsung'un asıl yetkili servisi ise yapacak birşeyimiz yok.
halilibo
Active Level 6
Galaxy S
aynen sana katılıyorum ben mesela 15 yaşından beri samsung kullanan birisiyim memnunum herkese tavsiye ederim
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Bende👍🏻
Galaxy S
Samsung ürünlerini kullanıyorum hep memnun kaldım. Apple kullanıp memnun kalmayan tanıdıklarım var. Bu firmaların teknolojik ürün ürettiğini ve bu aletlerin arıza yapabileceğini göz önünde bulundurmak lazım. Yaşadığınız talihsizlikler için geçmiş olsun.