cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG TABLET

(Topic created on: a month ago)
198 Views
Dj_Hypersonic
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung tabletlerin hangisinde hangi modelinde sim kart takma özelliği bulunuyor 

Malum klasik N8005 model geçmişte SAMSUNG 10.1 N8005 model tablet kullanan biri olarak söylüyorum kardeşim modern çağdaş olun telefonları sim kartta e-karta geçirin 1tb telefonlara 2tb micro sd kart ile desteklemesini etkinleştirin dev gibi tablet yapıyorsunuz sim kart takma özelliği yok aşın bunları aşın artık ben sim kart takacak tablet kullanmak istiyorum icabında telefon iconuna basıp tabletten konuşma vs mesajlaşma tıpkı telefondaki gibi herşeyi yapmak istiyorum. Geçmişte Samsung Tab 10.1 N8005 modeli kullanan tüm insanlar mutluydu...!!! Azcık gelişin Samsung. Saygılarımla. S24 ultra kullanıcısı.
15 Comments
Furkan1665
Active Level 8
Galaxy S
Şuan TAB A9+ SİM Kartlı kullanıyorum 5G desteğide var
Dj_Hypersonic
Active Level 1
Galaxy S
Neden sadece o? Neden en son en pahali modelinde yok!?
0 Likes
Furkan1665
Active Level 8
Galaxy S
Bilmem ve normal arama yapılmıyor
0 Likes
Dj_Hypersonic
Active Level 1
Galaxy S
Geçmiş olsun zerre kadar anlamı yok sim kart takılıyorsa aramada yapacak sms de atacak
0 Likes
Afthen
Active Level 7
Galaxy S
hocam alacağınız cihazın özelliklerine Epey sitesinden bakın, Cellular seçeneği mevcutsa çıkar zaten.
0 Likes
Furkan1665
Active Level 8
Galaxy S
Sim kart takılıyor ama sadece internet için normal sesli arama yapamıyoruz sadece whatsap üzerinden
0 Likes
Dj_Hypersonic
Active Level 1
Galaxy S
:) arama gelecek mesajlaşma gelecek ne anladım ben sadece İnterneti telefondan paylaşım yapar kullanırım
0 Likes
Artisit34
Active Level 10
Galaxy S
Yeni modellerde var işte? Siteden tablet satın alırken wifi+5g seçeneğini seçin ve alın.
Dj_Hypersonic
Active Level 1
Galaxy S
Yok
0 Likes