cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG S23 ULTRA SARJ EKRAN SÜRESI

(Topic created on: 2 weeks ago)
101 Views
furkanio
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar s23 ultra cihazım da 4 saat ekran süresi alıyorum bu normalmi? Yoksa sizde de böylemi

16 Comments
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Pek normal değil. Cihazı sıfır mı aldınız ikinci el mi?
0 Likes
furkanio
Active Level 5
Galaxy S
Şöyle ki; sıfır ırak malı s23 ultra aldım aynı 4 saat ekran suresi verdi. Bu sefer isveç alayım dedim 2. El isveç aldım yine 4 saat ekran suresi verdi. Ikisini de ekran suresinden dolayi satmayi dusunuyorum
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Sürekli oyun falan oynsmanız gerek. Hangi uygulamaları kullanıyorsunuz? Bir de parlaklık, arka plandaki uygulamalar, mobil veri gibi birçok faktör buna sebep olabilir.
0 Likes
furkanio
Active Level 5
Galaxy S
Instagram ve tiktok kullaniyorum. Parlaklik gunduzleri %70 %80 lerde sanirim. Arka planda surekli açik olan ezan vakti pro var
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Mobil beri ise belki olabilir. Belki virüs vardır diyeceğim de iki cihaza birden girmez herhalde? Yine de bir antivirüs ile taramayı deneyin.
0 Likes
furkanio
Active Level 5
Galaxy S
Valla bilmiyorum. Samsung ortadoguyu umursamiyor diye ikinci kalite 23 ultralari iteliyor diye irak mali diye sattim isvicre mali aldim hâla ayni. Yt videolarini inceliyorum 7 8 saat ekran suresi veriyor bende 4 saat zor cikiyor gerçekten hayret bir durum
YunusG
Active Level 10
Galaxy S
Gerçekten garip durum. Şans olsa iki cihazda birden olamaz. Sizin kullanımınızda da pek sorun yok gibi duruyor. Çok garip.
0 Likes
furkanio
Active Level 5
Galaxy S
Neyse en iyisi satip model yukseltmek baska yapacak birsey yok
0 Likes
melih60
Active Level 3
Galaxy S
S23 ile 8.30 saat süre alıyorum sizin aldığınız süre normal değil ama yeni aldıysanız veya yenı sıfırladıysanız normal 1 hafta içinde kendini optimize eder