cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SAMSUNG S23 FE SARJ SORUNU

(Topic created on: 10-30-2024 02:19 PM)
153 Views
spieler
Active Level 2
Options
Galaxy S
Acaba bunu hakedicek ne yaptim diye dusunuyorum 1saat 9 dakika acik olan bir telefon ve 34 sarj gidiyor alali 9ay oldu inanamiyorum cidden inanamiyorum mutsuzum 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba spieler,

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
caglar_
Active Level 7
Galaxy S
Fabrika ayarlarına sıfırlayın. Bu model pil konusunda ne yazık ki sıkıntılı
0 Likes
Galaxy S
Dikkat ediyorum bu ara s23 fe nin şarjından şikayetçi herkes benim ki de garip şekilde iyi gidiyor.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Reis S23 FE güzel cihaz ama 4500 mah batarya az olduğu için böyle süre az veriyor benim önceden kullandığım A51 4000 mah göre 4-5 saat ekran süresi alıyordum
L4st
Active Level 10
Galaxy S
Telefon için genel bir sorun olmayabilir. 14 saat %4620241030_150024_1000009598_1730289624.jpg
0 Likes
spieler
Active Level 2
Galaxy S
Kapali saatsiz benim dedigim sizinki cok iyiymis
0 Likes
SahinRocker
Active Level 9
Galaxy S
Benim Samsung S23 Fe Telefonumun Şarjı Çok İyi Gidiyor Elektronik Şans İşi Birde Güncelleme Sonrası Şarj Performansı Filanda İyileştirildi Yani Gayet İyi Gidiyor Ama Senin Telefonun Bataryada Sorun Vardır Belkide Bilemiyorum 😁🙏
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba spieler,

Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​

0 Likes