cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG S22 DEN SONRA TASARIM BASITLEŞMESI

(Topic created on: 01-25-2025 09:48 PM)
451 Views
furkanio
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaslar Bende s22 vardı. Yav bu kadar kibar zarif hafif naif bi telefon olamazdi. Cok guzel premium hissiyati vardi ama gel gör ki batarya sıkıntılı diye satmak zorunda kaldım. Ondan sonra s23 v s24 inceledim aynı zevki alamadım siz ne dusunuyorsunuz? 

image

39 Comments
Galaxy S
Düz S24'ü bilmiyorum ama S24+ ile aynı işlemciye sahipler zaten her yönüyle efsane bir cihaz
0 Likes
furkanio
Active Level 6
Galaxy S
Kac saat ekran suresi aliyorsun
0 Likes
Galaxy S
Benim değil kardeşimin telefon 1.5 günde bir şarja takıyor
0 Likes
furkanio
Active Level 6
Galaxy S
Ah şu s25 bi gelse keşke o zaman karar vericem
0 Likes
Galaxy S
S25'in lens çerçevesi koyu renk, onun dışında pek farkı yok sanırım S24'ten. Asıl tasarım farkı S25U'da
0 Likes
furkanio
Active Level 6
Galaxy S
Valla buyuk cihazdan biktim yav. Elimi cok yoruyor o yuzden tekrar kucuk telefona gecicrm
0 Likes
ers4
Active Level 6
Galaxy S
Bende de s22 var tasarım güzel fakat sürekli kılıfla kullandığımdan dolayi s23 tasarımı daha kullanışlı geliyor. Görüntü olarak s22 daha iyi tabii ki. Isınma vb sorunları pek yaşamadım. sorun yaşamayan azınlık bi kısım var s22 de sanırım. Sorun yaşasam 23 e gecerdim ama. sarji da gayet iyi gidiyor 60 hz de zorlasam tam kullanimda 8 saati bulur ekran açık.
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Hocam s22 den iphone 15 pro geçtim 2 ay sonra s22 yi özledim tekrar geçtim şimdi s24 kullanıyorum bence s22 den daha şık tasarımı ve hissiyatı var birde siyah aldım hayatımda ilk kez üstüne gri kamera koruyucu lens taktım dahada bir efsane oldu
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Bir popüler kültür oluşmuş apple karşı bence apple basit insanların cihazi 😂
0 Likes
d0cga
Active Level 9
Galaxy S
Ne alakası var kardeşim niye basit insanların cihazı olsun ?
0 Likes