cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG S22 DEN SONRA TASARIM BASITLEŞMESI

(Topic created on: 01-25-2025 09:48 PM)
445 Views
furkanio
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaslar Bende s22 vardı. Yav bu kadar kibar zarif hafif naif bi telefon olamazdi. Cok guzel premium hissiyati vardi ama gel gör ki batarya sıkıntılı diye satmak zorunda kaldım. Ondan sonra s23 v s24 inceledim aynı zevki alamadım siz ne dusunuyorsunuz? 

image

Alickk
Active Level 6
Galaxy S
O Fiyata En İyisi Ama Bataryaya Dikkat Etmek Lazım (:
0 Likes
furkanio
Active Level 6
Galaxy S
Guncellemeyle duzeldi diyorlardi yokmu oyle birsey
0 Likes
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Annem'de beyazı var çok şık cihaz ah bi ısınmasa bi de pili....S23 içini S22'ye atmak lazım😂
0 Likes
furkanio
Active Level 6
Galaxy S
😂 haklisin keske atabilsek. Ama ben kafaya koydum ya tekrar alicam s22 bana ne bana ne dleiyim ben
0 Likes
Galaxy S
S22 premium bir tasarıma sahip fakat S24+ aldık mağazada göründüğünden çok daha premium görünüyor ve amiral gemisi ağırlığına sahip
furkanio
Active Level 6
Galaxy S
Ben s24+ aldim elime inceledim ama oyle pek bi premium gelmedi s22 kadar
0 Likes
Galaxy S
Mağazada incelediyseniz gelmez. S22 ve S24+ ile de zaman geçirdim her ne kadar s21 ve s22 serisi orijinal ve hoş bir tasarıma sahip olsa da S24 serisi farklı hissettiriyor. Ha hiçbiri S21 Ultra kadar değil bence
0 Likes
furkanio
Active Level 6
Galaxy S
Anladim. Magazada cihaza bagli bi kablo oldugu icinmi oyle? Yoksa farkli bi nedenimi var
0 Likes
Galaxy S
Genelde çok ışık vesaire falan oluyor diye herhalde. Ben de tam bilmiyorum. Mesela mağaza dışında S23 Ultra da incelemiştim mağazada incelediğimden 10 kat daha çekiciydi gözümü alamadım cihazdan
0 Likes
furkanio
Active Level 6
Galaxy S
S25 i bekliyorum insallah guzel olur. Bu arada düz s24 nasil iyimi? Islemci falan sikinti varmi
0 Likes